Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default Hotzii si cccam.cfg-ul!!!

    Acum cateva saptamani am avut o problema cu dm500s,nu mai avea semnal,cum a trebuit sa fac diferite probe cu alt dreambox,am schimbat si imaginea la dreamul avariat si ptr 1-2 ore am uitat sa schimb user/pass la dreambox,cand mi-am adus aminte deja nu mai puteam intra in dream,nu mai puteam face nik,normal am sters tot din nou si am pus de 0 totul,cu serial si pass schimbat.Problema e ca acum,la 1-2 zile,cand verific liniile cu Cccaminfophp 1.2 gasesc totii pairsi OFFLINE(ca,clienti),ii vad doar ca server,pe unii,daca fac repede update la no-ip,gata incep sa se conecteze ca server si client.
    De unde vine problema?Cineva mi-a shterpelit cccam.cfg si acum cand nu fac eu update,face el si-mi dispar mie clientii?Exista o rezolvare ptr problema mea?
    In inadyn,in dream am micsorat timpul de update,de la 60 la 10,ce mai tre sa mai configurez sa nu mai poata folosi presupusul hotz cccam.cfg-ul luat de la mine.
    Merēic fain all,

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DINUS View Post
    Acum cateva saptamani am avut o problema cu dm500s,nu mai avea semnal,cum a trebuit sa fac diferite probe cu alt dreambox,am schimbat si imaginea la dreamul avariat si ptr 1-2 ore am uitat sa schimb user/pass la dreambox,cand mi-am adus aminte deja nu mai puteam intra in dream,nu mai puteam face nik,normal am sters tot din nou si am pus de 0 totul,cu serial si pass schimbat.Problema e ca acum,la 1-2 zile,cand verific liniile cu Cccaminfophp 1.2 gasesc totii pairsi OFFLINE(ca,clienti),ii vad doar ca server,pe unii,daca fac repede update la no-ip,gata incep sa se conecteze ca server si client.
    De unde vine problema?Cineva mi-a shterpelit cccam.cfg si acum cand nu fac eu update,face el si-mi dispar mie clientii?Exista o rezolvare ptr problema mea?
    In inadyn,in dream am micsorat timpul de update,de la 60 la 10,ce mai tre sa mai configurez sa nu mai poata folosi presupusul hotz cccam.cfg-ul luat de la mine.
    Merēic fain all,
    Daca vei micsora timpul de update o sa-ti blocheze contul cei de la dyndns .Sfatul meu e sa lasi la 60 de secunde cat e default.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam.cfg

    Nu prea ai solutii! Daca nu ai 100 vorbeste cu ei si schimbati intre voi alte linii.Nu expune dream-ul la net, doar la portul de cccam faci forward din router si atat.Si schimbarea parolei este prima regula.
    Bafta
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DINUS View Post
    Acum cateva saptamani am avut o problema cu dm500s,nu mai avea semnal,cum a trebuit sa fac diferite probe cu alt dreambox,am schimbat si imaginea la dreamul avariat si ptr 1-2 ore am uitat sa schimb user/pass la dreambox,cand mi-am adus aminte deja nu mai puteam intra in dream,nu mai puteam face nik,normal am sters tot din nou si am pus de 0 totul,cu serial si pass schimbat.Problema e ca acum,la 1-2 zile,cand verific liniile cu Cccaminfophp 1.2 gasesc totii pairsi OFFLINE(ca,clienti),ii vad doar ca server,pe unii,daca fac repede update la no-ip,gata incep sa se conecteze ca server si client.
    De unde vine problema?Cineva mi-a shterpelit cccam.cfg si acum cand nu fac eu update,face el si-mi dispar mie clientii?Exista o rezolvare ptr problema mea?
    In inadyn,in dream am micsorat timpul de update,de la 60 la 10,ce mai tre sa mai configurez sa nu mai poata folosi presupusul hotz cccam.cfg-ul luat de la mine.
    Merēic fain all,
    D'aia e bine ca liniile F puse sa fie legate de dns

  5. #5
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default no-ip

    Dar n-am inteles o problema: cum face el update la hostul tau? Nu poti schimba parola ? Din cāte stiu eu un host la no-ip are o adresa de mail si o parola, tu daca schimbi parola (avānd mailul), nu mai are cum sa-ti faca update la host cu Ip-ul lui.
    baFTA
    un server cāteva receivere si ceva pasiune...

  6. #6
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Dar n-am inteles o problema: cum face el update la hostul tau? Nu poti schimba parola ? Din cāte stiu eu un host la no-ip are o adresa de mail si o parola, tu daca schimbi parola (avānd mailul), nu mai are cum sa-ti faca update la host cu Ip-ul lui.
    baFTA
    Eu cred ca s-a exprimat gresit omul.
    Daca intr-adevar i s-a furat CCcam.cfg, "hotul" se poate conecta la serverele pe care le continea fisierul cfg. de la un alt IP, fara probleme.
    De aceea e recomandabil ca la sfarsitul liniei F sa fi trecuta adresa dyndns a peer-ului cu care s-a facut schimbul.
    F: user password 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } xyz.no-ip.org
    Si, bineinteles, prioritatea e in schimbarea imediata a parolei din dreambox.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  7. #7
    Tārnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu cred ca cineva a furat cccam.cfg ci totul se leaga de un update corect la dyndns. Faptul ca nu ai putut sa intri in dream, nu inseamna ca cineva ti-a schimbat parola, cauzele pot fi multiple.
    Presupunand ca totusi cccam.cfg a fost furat, cum reuseste hotul sa faca update cu IP-ul lui in contul dyndns? De unde a luat parola pentru contul asta?

  8. #8
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Mi s-a intamplat cand eram incepator ale CCcam-ului, anul trecut.
    Pe un forum strain, din neatentie, un user si-a postat linia lui C, dandu-i reply unui posibil peer.
    Am pus linia lui la mine si surpriza, era online. Deci activase linia F corespunzatoare peer-ului pt care o crease.
    Eu la asta m-am referit, nu la dyndns.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  9. #9
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Presupunand ca totusi cccam.cfg a fost furat, cum reuseste hotul sa faca update cu IP-ul lui in contul dyndns? De unde a luat parola pentru contul asta?
    Daca a intrat in box-ul lui, gaseste fisierul inadyn_script in care sunt toate datele de la dns.
    Dar, avand mailul de la dyndns, se poate skimba usor parola si totul se rezolva
    baFTA
    un server cāteva receivere si ceva pasiune...

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Eu cred ca s-a exprimat gresit omul.
    Daca intr-adevar i s-a furat CCcam.cfg, "hotul" se poate conecta la serverele pe care le continea fisierul cfg. de la un alt IP, fara probleme.
    De aceea e recomandabil ca la sfarsitul liniei F sa fi trecuta adresa dyndns a peer-ului cu care s-a facut schimbul.
    F: user password 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } xyz.no-ip.org
    Si, bineinteles, prioritatea e in schimbarea imediata a parolei din dreambox.
    Ok,....vad ca sunt ceva raspunsuri,comentarii si sugestii:
    1.la sfarsitul fiecarei linii F : user password AM PUS adresa dyndns respectivului peers cu care am facut schimb
    2.ca sa schimb parola la contul meu no-ip trebuie sa intru pe pagina la NO-ip,mai fratzilor,am 24h de cand tot incerc si nimik,"IE nu poate deschide pagina"..oare asta ce mai e?
    3.NU STIU CE SA MAI FAC(deocamdata,i-mi fac timp si actualizez manual contul la no-ip,si verific cu cccaminfophp sa vad cum sta treaba,ok-deocamdata).
    4.cel care "m-a lucrat" era conectat la mine(a aparut pur si simplu)cu un nume asemanator cu un peers de aici,de pe RDI,cu care am facut schimb,practic acelasi nume doar ca zero era schimbat cu "o" si ceva litere din mici in mari.Bine-nteles ca nu are nimik de-a face cel autentic cu "intrusul",poate a mai reusit/intentat si prin alte parti cu acelasi nume.
    5.Poate am mai facut ceva omisiunu/greseli cand am uitat sa schimb password-ul la dream si nu-mi aduc aminte,oricum e ciudat rau de tot,
    6.Adevarul ca nici nu sunt full de dreambox ca sa pot sa-i iau urma aluia ce-a comiso,chiar daca zicea cineva de aici ca sa fac update la no-ip si sa schimb parola si sa vad cand vrea sa faca uodate el de la ce IP se incearca,asta cum s-o mai fac daca nu pot intra pe pagina la NO_IP
    iara va multzumesc,

  11. #11
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Eu nu cred ca cineva a furat cccam.cfg ci totul se leaga de un update corect la dyndns. Faptul ca nu ai putut sa intri in dream, nu inseamna ca cineva ti-a schimbat parola, cauzele pot fi multiple.
    Presupunand ca totusi cccam.cfg a fost furat, cum reuseste hotul sa faca update cu IP-ul lui in contul dyndns? De unde a luat parola pentru contul asta?

    cred ca parola contului era in cfg
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai degeaba ai pus tu adresa dyndns in linia F daca peers tai nu au facut-o. Daca faci update la no-ip-ul peers tai se vor conecta la tine dar asta nu inseamna ca respectivul nu iti va putea folosi liniile. La peers va aparea "no pair" in Cccaminfophp deoarece clientul si serverul nu au acelasi IP ceea ce e posibil sa le dea de gandit.
    In afara de un nou schimb de linii eu nu vad alta solutie...
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dinus nu ai decat o singura solutie.
    Am trecut si eu prin asta o data.

    Ia legatura cu peersii si roga-i sa schimbe parola la linii.

    E simplu .
    Alte solutii functioneaza prost sau deloc.O sa te convingi singur mai tarziu.
    Contacteaza-i acum sa schimbe parolele.

    Bafta amice
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  14. #14
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DINUS View Post
    2.ca sa schimb parola la contul meu no-ip trebuie sa intru pe pagina la NO-ip,mai fratzilor,am 24h de cand tot incerc si nimik,"IE nu poate deschide pagina"..oare asta ce mai e?
    ,
    www.no-ip.com Pagina merge, da userul la cineva de incredere sa-ti schimbe parola sau incearca cu alt browser (firefox de exemplu)
    baFTA
    un server cāteva receivere si ceva pasiune...

  15. #15
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Nu iti incarca pagina de la No-ip sau nu te poti conecta? Daca nu te poti conecta(ai fost hackerit), e simplu sa ceri sa ti se schimba parola, trimitandu-se noua parola la adresa ta de email.Tip: DOAR TU STI INTREBAREA DE SIGURANTA in acest caz
    In ultima instanta poti cere peers-ilor sa schimbi contul dyndns/no-ip.

    Succes si grija mai mare pe viitor
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top