Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default cum put sa fac up-date manual pt cccam?

    la mine in dream ultimul update al cccam este versiunea 2.0.4
    am downloadat pe computer versiunea 2.1.0,insa nu stiu cum sa fac sa o instalez pe dream

  2. #2
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    la mine in dream ultimul update al cccam este versiunea 2.0.4
    am downloadat pe computer versiunea 2.1.0,insa nu stiu cum sa fac sa o instalez pe dream
    simplu butonul albastru Adonns
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Nu sunt sigur ce imagine ai dar daca esti un pic atent ar trebui sa mearga...

    Pui cu ftp (DCC) fisierul tar.bz in /var/tmp

    Faci o copie la /var/etc/cccam.cfg undeva la tine pe calc

    Apesi butonul albastru de pe telecomanda, Addons sau Software Management, te uiti dupa Manual Install si daca ai pus bine fisierul, gasesti in lista de instalare. Dai ok si ar trebui sa mearga.

    Dupa asta pui inapoi cccam.cfg, reboot la dream si gata.

    Good Luck!
    Dm800SE,Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /0.9 Offset Fe, 1.2 TRIAX/Al

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dakota View Post
    Nu sunt sigur ce imagine ai dar daca esti un pic atent ar trebui sa mearga...

    Pui cu ftp (DCC) fisierul tar.bz in /var/tmp

    Faci o copie la /var/etc/cccam.cfg undeva la tine pe calc

    Apesi butonul albastru de pe telecomanda, Addons sau Software Management, te uiti dupa Manual Install si daca ai pus bine fisierul, gasesti in lista de instalare. Dai ok si ar trebui sa mearga.

    Dupa asta pui inapoi cccam.cfg, reboot la dream si gata.

    Good Luck!
    gemini 360
    de unde gasesc fisierul tar.bz ?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    gemini 360
    de unde gasesc fisierul tar.bz ?
    Instaleaza elegant cu telecomanda, cum ti-a scris Gobi, manual vad ca incurci borcanele.
    Conectezi dreamul la router.
    Click buton albastru. Addons/ download GP Server/ Cams/ Cccam2.1.1 cu OK.

    Mi-am dat seama ai GP360, o versiune invechita, la care in addons nu iti va aparea vers. cccam mai mare decat 2.0.4!
    Schimba image, pune GP4.60

    Dai Dhcp on/save la dream, ca sa se configureze automat cu routerul tau.
    Dhcp off/save si modifici eventual numai ultima cifra din IP , pentru a intra Ftp pe dream. Bafta

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default 19

    Mai simplu iei fisierul cccam.ppc din arhiva si il redenumesti in CCcam_2.0.4 apoi il pui cu un program ftp in var/bin ( rescrii peste ala veki) si dai atribute 755.
    Dupa restart iti apare in meniu tot cccam_2.0.4, dar va porni versiunea 2.1.1
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Mai simplu iei fisierul cccam.ppc din arhiva si il redenumesti in CCcam_2.0.4 apoi il pui cu un program ftp in var/bin ( rescrii peste ala veki) si dai atribute 755.
    Dupa restart iti apare in meniu tot cccam_2.0.4, dar va porni versiunea 2.1.1
    baFTA
    da,am facut asa si e ok.adica atunci cand dau la server,sa vad peers-ii imi apare versiunea corecta,cea care am pus-o,cccam 2.1.0
    insa am pierdut peers-ii activi...
    ideea e ca,am schimbat versiunea deoarece nu mai aveam peers-i activi,dintr-o data.am luat legatura cu persoanele respective si toti au spus ca e de la mine.de accea am schimbat versiunea.
    din 10 peers-i mai vad doar 2.nu am facut nici un fel de modificari,si cu toate acestea sunt off.
    ce s-o fi intamplat?

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca IP-ul declarat la dyndns/no-ip este corect. De obicei de aici apar problemele.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Verifica daca IP-ul declarat la dyndns/no-ip este corect. De obicei de aici apar problemele.
    se pare ca ai dreptate,mersi
    am dydns.... up-dater,dar era pe disable.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top