Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Cod master 4125 EVo, exista ?

    Ma poate ajuta cineva sa scot parola la un Strong 4125 Evolution. Mentionez
    ca nu vreau sa fac resoftare. Am incercat odata cu Concorde si am busit unul.
    Receptorul este al unui prieten si vrea sa receptioneze FTA italiene+romanesti. Posibil sa fie patchuit, nu apare nici un menu SETTINGS-setare receiver. Deci mai concret nu pot umbla la menul INSTALL sa adaug transpondere apare sa bag parola din 4 cifre. El nu mai tine minte parola sa poate sa,nu fi stiut niciodata de aia probabil i-au si pus parola cei care i-au onstalat antena. Mutumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Incearca cu 1004 s-ar putea sa mearga.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa incerci si 0235, 0325, 0735

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default cel mai simplu

    Quote Originally Posted by florinzap View Post
    Ma poate ajuta cineva sa scot parola la un Strong 4125 Evolution. Mentionez
    ca nu vreau sa fac resoftare. Am incercat odata cu Concorde si am busit unul.
    Receptorul este al unui prieten si vrea sa receptioneze FTA italiene+romanesti. Posibil sa fie patchuit, nu apare nici un menu SETTINGS-setare receiver. Deci mai concret nu pot umbla la menul INSTALL sa adaug transpondere apare sa bag parola din 4 cifre. El nu mai tine minte parola sa poate sa,nu fi stiut niciodata de aia probabil i-au si pus parola cei care i-au onstalat antena. Mutumesc.
    cel mai simplu este sa faci rescrierea softului nu neaparat concorde gasesti si original construiesti un jtag cu care poti introduce firmwar-ul original fara probleme .
    daca parola este pusa special e greu de depistat daca este cea de fabrica incearca 0000 1111 4444
    te pot ajuta cu cele necesare pt. rescrierea softului original.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cod
    0000

    sau
    1234
    sau
    8888

    sau 9999

    incearca

    trimite PM lui bosbiciu
    de pe forum
    el stie si te va ajuta

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MUltumesc tuturor in special lui Dan. S-a rezolvat, era 1004. Apropo sunt 32 de programe romanesti la liber. Inca se merita sa tinem sculele vechi da bune. Ziua buna !
    Last edited by florinzap; 13th May 2009 at 20:51.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top