Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default MR1170 un pic ciudat !

    Am pus pe un Magic Module ( MM ) un MR1170 acum cca. doua luni in plina febra a descoperirii compatibilitatilor cu cardul MAXTV ... intre timp , dupa o lunga perioada de somnolenta, TPS-ul a inceput sa schimbe vioi ... uneori chiar saptaminal AES key-ul ... in mod surprinzator Multivision , si numai acest grup, functioneaza in continuare ... bine merci ! restul canalelor ... bezna ! daca aveti o explicatie valabila ... fie si numai o presupunere ... hai s-o vedem scrisa !

  2. #2
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca si tine am incercat mai multe versiuni de MR pe MM care sa stie sa citeasca cardul de la MAX!
    Toate cele upload-ate de tine la secriunea Matrix (MR 1.70, 1.80 si 2.13) functiuneaza fara mari probleme pe reciverul meu (Emtech). Zic fara mari probleme fiindca cam la 15 min. am un blocaj de 1 sec. pe orice program din grila MAX.
    Eu (practic) n-am vazut diferente intre aceste versiuni!
    De cind TPS tot se joaca cu AES-ul ... intr-adevar nu se vede decit Multivision!
    Dar ... am incercat si cu ultimele versiuni de MR (croatsat, etc) si rezultatul a fost acelasi: se deschide numai Multivision

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocaje ....

    Freddy ! blocajele tale i-si au originea in compatibiliteatea nu prea grozava a MR cu receiverul folosit ! Eu folosesc acelasi CAM ( MM convertit in MM1170) pe un Humax CI5100 si merge struna ... totusi , independent de faptul ca citesc card , ca decriptez cu EMU , ca merge pe FTA ... din cand in cand CAM-ul se reinitializeaza ... dar nciodata blocat !

  4. #4
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: MR1170 un pic ciudat !

    Quote Originally Posted by mihaip
    Am pus pe un Magic Module ( MM ) un MR1170 acum cca. doua luni in plina febra a descoperirii compatibilitatilor cu cardul MAXTV ... intre timp , dupa o lunga perioada de somnolenta, TPS-ul a inceput sa schimbe vioi ... uneori chiar saptaminal AES key-ul ... in mod surprinzator Multivision , si numai acest grup, functioneaza in continuare ... bine merci ! restul canalelor ... bezna ! daca aveti o explicatie valabila ... fie si numai o presupunere ... hai s-o vedem scrisa !
    Probabil desface multivision in via 2, nu in tpscrypt, si atunci nu este afectat de schimbarile aes key...
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Blocaje ....

    Quote Originally Posted by mihaip
    Freddy ! blocajele tale i-si au originea in compatibiliteatea nu prea grozava a MR cu receiverul folosit ! Eu folosesc acelasi CAM ( MM convertit in MM1170) pe un Humax CI5100 si merge struna ... totusi , independent de faptul ca citesc card , ca decriptez cu EMU , ca merge pe FTA ... din cand in cand CAM-ul se reinitializeaza ... dar nciodata blocat !
    Am spus blocaje fiindca la momentul respectiv n-am gasit alt sinonim! Cred ca este vorba tot de reinitializare Orice ar fi ... pentru, poate mai putin de 1 sec. imaginea intepeneste!
    .... si asta numai pe MAX!

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Latitude/Longitude 47° 20' N, 13° 20' E
    Posts
    858
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dirtyfreddie13
    Nu dispera man mai au si altzii asa probleme.

  7. #7
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Culmea e ca a inceput sa mearga din nou intreg pachetul TPS cu MR 1.180 din 20.09

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS-CIUDAT
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 1st April 2006, 01:31
  2. Format ciudat
    By picieri in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 14
    Last Post: 4th September 2004, 23:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top