Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Nordicii HD?

  1. #1
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Nordicii HD?

    Hi to all,

    Ce s-a intamplat cu nordicii in HD de la 1 west?
    Acum 3 zile mergeau ...
    Mai intra decat cateva canale din pachetul HD...

    So, any news?
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai ramas fara carti in share.
    la mine sunt toate ok.




  3. #3
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai probabil cei pe care ii aveai, aveau carti modificate si cu trecerea la alt CAS au murit .
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    Cel mai probabil cei pe care ii aveai, aveau carti modificate si cu trecerea la alt CAS au murit .
    asa se intimpla la mine, dupa schimbarea cheilor la operator se face intuneric o zi si ceva...
    SHALOM

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Ohhh ...scuze! am vrut sa zic ca nu mai e semnal util...nu altceva...)
    Deci cred ca trebuie sa reverific antena...in mod bizar unele tp - uri nu se mai vad deloc la propui - pentru ca nu mai au semnal de ex. cu 1.1m...pauza...
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Smile S-a rezolvat!

    Uhh...gata - scuze era de la mine - am bagat lista de canale in dream dupa site-ul king of sat si nu mai coincideau frecventele sau sr-urile...cu cele actuale.

    Acum totul este ok dupa ce i-am dat scanare manuala..

    Credeam ca s-a intamplat ca atunci cu polarizarea orizontala - adica sa schimbe spoturile.

    Va multumesc mult de ajutor!

    Saritori ca de obicei prietenii de pe RDI.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai merg decat cu card original sau in share

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciaxxl View Post
    Deci pot sa arunc Diablo la gunoi?
    Mai merg olandezii pe 19.2e iar in HD pe 7e HD1 si HD3, programe in i2.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciaxxl View Post
    Ca eu nu pot sa ma bag pe Astra
    Da o poti arunca la gunoi daca vrei sa vezi doar nordicii cu ea. Oricum era de asteptat sa se intample asta mai devreme sau mai tarziu ... buba e ca s-a intamplat mai devreme.
    Spre deosebire de handicapatii de la gigi , nodicii se misca mult mai repede cand e vorba de schimbarea normelor de codare ... ai nostri vai de capul lor, se chinuie de aproape 2 ani .

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia-te dupa toate.....gurile cascate si arunc-o in gunoiul meu. Iti dau adresa pe PM.
    Nordicii si chiar mai multe se vor vedea iarasi cu Diablo. S-au vazut peste un an si jumatate cu cei 30 de euro dat ptr upgrade. Ptr inca 30....ar fi bine si co*ax si n*gra 3 nu?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top