Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR card in CCcam ?

    Exista vreo combinatie sa mearga cardul TVR in CCcam ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu vroiam doar idei man ... ce naiba a ajuns forumul asta ?
    Lasa mai ca sant strainii mai destepti decat noi daca , noi nu santem .
    Stiu ca nu merge in cccam , dar poate ca in combinatie cu alt emu se poate rezolva , chiar daca nu e vazut ca local . Asta am intrebat , nu am spus dati-mi scriptul cccam+ emu .

    Poate combinatia cccam/gbox sau cccam_newcs , stiu ca in gbox mergea , daca il iau ca peer din gbox ?

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    practic cred ca e o problema de CAID si setari

    nu e ceva imposibil , doar e codat in viacces nu in POWER VU
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce setari?

    Despre ce setari e vorba Horatyu?
    Eu am un card tvr si nu-l pot activa pe un Optibox DM 500 cu toate ca am Gbox 2.1b instalat.
    Daca ai ceva sfaturi pt. mine as fi recunoscator ca nu ma descurc deloc.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Poate combinatia cccam/gbox sau cccam_newcs , stiu ca in gbox mergea , daca il iau ca peer din gbox ?
    Merge in gbox 2.1b.Problema e ca nu face si reshare.Asa ca varianta cu gbox/cccam pica.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toata lumea stie ce si cum..da nimeni nu spune nimic. Daca te dai profesor (stie el cine) pune un tutorial...ca in rest ni plin carul. Sau daca nu vrei sa faci public ceva..atunci mai bine taci.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    in loc sa ii dati omului o idee .....asa e la noiCardul de tvr direct in cccam nu merge.incearca combinatia asta : newcs+mgcamd.
    Face si AU.
    Last edited by so-so; 12th May 2009 at 11:23.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun, de unde gasim: newcs+mgcamd ? Merg simultan cu cccam?

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ambele se descarca din Blue Panel. Configurarea e simpla, tot ce ai de facut este sa citesti instructiunile din newcs.xml si respectiv fisierele de configurare mgcamd. Functionarea paralela mgcamd/cccam este posibila, dar problematica. Numai pentru a beneficia de cardul TVR nu se merita de instalat mgcamd/cccam (clienti) si newcs (server).

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Alege Mbox daca vrei sa faci share!

    Mbox face share!
    Lasa-ti gboxul -e un produs depasit( vezi cazul N3, NDS, VIA....SECA4)

    Poti sa-mi spui te rog cum sa configurez linia V la mbox pentru un card TVR pe DM7000 in slotul intern ? Aceeasi intrebare pentru cardul via de Max.

    Asta am gasit ca si descriere, dar nu mi-e clar ce frecvente sa aleg :

    // card_type:
    // Seca 3
    // ...... 4
    // Conax 5
    // Cryptoworks 6
    // Viaccess 7
    // NDS 8
    // Nagravision 9

    // device number:
    // COM1/ttyS0 1
    // COM2/ttyS1 2
    // /dev/sci0 3
    // /dev/sci1 4
    // /dev/usb/tts/0 5
    // /dev/usb/tts/1 6
    // /dev/tts/0 7
    // /dev/tts/1 8
    // /dev/ttyUSB0 9
    // /dev/ttyUSB1 10
    // /dev/scard0 11 //azbox
    // /dev/scard1 12 //azbox

    //clocks for COM ports and external card readers in Hz!

    //for SCI slots use this values
    // 1 - 3.33 Mhz
    // 2 - 3.63 Mhz
    // 3 - 4 Mhz
    // 4 - 4.44 Mhz
    // 5 - 5Mhz
    // 6 - 5.71 Mhz
    // 7 - 6.66 Mhz
    // 8 - 8 Mhz

    Mulltumiri anticipate.
    Last edited by rocky7; 12th May 2009 at 23:20.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nu stie nimeni daca se pot folosi cardurile de tvr ai akta cu mbox ? si daca da, cum se poate configura mbox-ul ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top