Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema telecomanda DM 500

    Telecomanda dreamului meu 500 se comporta foarte ciudat.Functiile butoanelor sunt modificate, spre exemplu tasta info este exit acum.Este foarte aiurea poate sa ma ajute cineva sa il fac sa revina la normal?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Telecomanda dreamului meu 500 se comporta foarte ciudat.Functiile butoanelor sunt modificate, spre exemplu tasta info este exit acum.Este foarte aiurea poate sa ma ajute cineva sa il fac sa revina la normal?
    daca ai gemini ,e posibil sa fi umblat prin setari ,dar nu retin exact unde,are o optiune prin care se poate folosi telecomanda de dm7000.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gemini.Poate cineva sa imi spuna care e setarea?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc nabilo acum,nu retin exact dar cred ca la blue panel,undeva scrie, folosire telecomanda dreambox7000
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decit sa iti mai bati capul , mai bine instaleaza imaginea,
    Te-ai jucat in setari fara sa vrei
    Si eu am patit la fel
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  6. #6
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    La DM500 +, imagine Gemini 4.60.
    Blue Panel->Extras/Setup->70xx Telecomanda(Remote Control) ultima functie de jos, sa nu fie bifata.

    Succes!
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  7. #7
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata s-a rezolvat, multumesc!Aceea era setarea si am gasit-o in blue panel bifata.Am debifat-o si gata merge, normal.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top