Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: dolce

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce

    se poate receptiona dolce in spania? in zaragoza
    multumesc mult.
    daca se poate un raspuns rapid si clar


    multumesc .............sirius

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da , se poate

  3. #3
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate si inca foarte bine,cu semnal mai bun ca la digi si max.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    se poate receptiona dolce in spania? in zaragoza
    multumesc mult.
    daca se poate un raspuns rapid si clar


    multumesc .............sirius
    ....zaragoza...sirius...cred ca e acelasi user ce-l cunosc eu demuuuuult.....mult timp....si tot demuuuuult timp nu te mai vad pe aici......
    Salutarile mele si ce mai faci?.....probabil ocupat,cred,si te inteleg,daca vrei prin PM da un tel si ne mai auzim..ce si cum ...de sateliti si alte alea....
    ....Dolce intra perfect cu 80cm in peninsula...si cu 60 cm dar la limita....

    Multa bafta si spor la toate,

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pt raspunsuri.
    DINUS bafta si toate cele bune.


    sirius

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce

    revin cu o nou intrebare:
    cum se conficureaza receptorul de la dolce?
    are semnal dar nu are calitate.
    antena e bine orientata semnal si calitate 80% cu echostar si ilusion.
    daca trec semnalul prin echostar( loop)atunci totul este ok, am semnal , calitate si se vad canalele de la dolce( ce sa fac sa-i las la client receptorul meu)

    eu cred ca este de la configuratia lnb-ului sau e defect receptorul de la dolce
    se poate resetea deco


    multumesc sirius

    p.s am zic mai de mult ca rec de la digi sunt trompete dar m-am inselat nu le vazusem pe cele de la dolce

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apasa cele 4 taste directionale cind il pornesti de la intrerupator.



  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e defect receptorul de dolce.nu alimenteaza lnb.posibilitati:1-daca esti in tara dute la magazinele romtelecom sa ti-l schimbe;2-daca esti departe alimenteaza lnb dintr-o sursa separata cu 13 v pt polaritate verticala(ai avantajul ca canalele de la dolce sunt pe aceeasi polaritate)alimentarea poti sa o pui pe iesirea loop a receptorului
    boy2good

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    e defect receptorul de dolce.nu alimenteaza lnb.posibilitati:1-daca esti in tara dute la magazinele romtelecom sa ti-l schimbe;2-daca esti departe alimenteaza lnb dintr-o sursa separata cu 13 v pt polaritate verticala(ai avantajul ca canalele de la dolce sunt pe aceeasi polaritate)alimentarea poti sa o pui pe iesirea loop a receptorului
    "Sursa separata" poate fi si un receiver de 2 lei pus in loop cu receptorul Dolce.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top