Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default SKY IT in CCcam cu se face?

    Am un abonamet sky it card receptor original, as vrea sa pun cardul in dm500 ptr local in cccam am pus boxkey dar nimic ce ar trebui sa fac? cardul este nds3(cel albastru)

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea data viitoare sa il bagi in DM 500 si sa nu mai poti sa il scoti...ai grija...
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta ar fii configuratia in cccam_2.1.1 e corecta pot sa tin cardul diect in CCcam sau nu e bine se poate duce?

    SERVER LISTEN PORT :
    WEBINFO LISTEN PORT :
    WEBINFO USERNAME :
    WEBINFO PASSWORD :
    AU = yes
    DISABLE EMM : no
    B: /dev/sci0 0000
    B: /dev/sci1 0000
    BOXKEY: /dev/sci0 XX XX XX XX
    PIN: /dev/sci0 0000
    SERIAL READER : /dev/tts/0
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3750000
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gogule nu te mai juca cu cartela aia in dream ca o s-o prajesti Vorbesc f serios , pt noile card-uri trebuie modificat hardware cititorul de card din dream

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil sa fi reusit, sa-l puna la bataie.
    A postat deja la sectiunea cccam exchange...
    @goguu
    Local sky it
    card local sky it (ful hd si sport)
    caut card gigi
    Exclus carduri XXX

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Gogule nu te mai juca cu cartela aia in dream ca o s-o prajesti Vorbesc f serios , pt noile card-uri trebuie modificat hardware cititorul de card din dream
    Bine ca am citit maine urma sa inchei si eu un ab. cu sky si sa ma joc cu cardul in share,deci. cum se face modificarea? sau nu se poate? nu de alta dar sa stiu la ce sa ma abonez.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Bine ca am citit maine urma sa inchei si eu un ab. cu sky si sa ma joc cu cardul in share,deci. cum se face modificarea? sau nu se poate? nu de alta dar sa stiu la ce sa ma abonez.
    tensiunea de alimentare a cardului este de 3,3v iar cititorul din dm scoate 5v.
    cu o rezistenta si o dioda zener se rezolva sau mai bine cu phoenix nds3 ..uite schema aici:http://www.zshare.net/image/5986309454e63e5d/


  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modificarea nu prezinta siguranta ca nu se duce cardul,modificarea face ca microcontrolerul din card sa fie alimentat la 3v3,insa pe pinul de clock, pinul 7 si pinul 10 am tot 5v,functioneaza deoarece controlerul are sigur "I/O ports 5 V-tolerant" insa mai sigur ar fi daca s-ar inlocui sursa cu una de 3v3 de exemplu LM1117-3.3 si daca sar inlocui si MAX232 cu MAX3232 (este conceput sa mearga la 3v3).As dori sa modific card readerul din DM500 pentru 3v3(am un card SKY It cu 0002 xxxx xxxx) aveti cumva ideie unde as gasi un link cu modificarea card readerului sau o schema pentruDM500.

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca-mi aduc eu bine aminte pentru TTL bitul 0 se facea la 0volti iar bitul 1 se facea la 5V.
    Daca nu-i asiguri o tensiune de aproape 5 volti nu va mai recunoaste bitul 1 si nu va funcyiona nimic.
    Asa ca libarca poti sa o alimentezi la 2 volti,5,sau 12V depinde de integrat, dar pentru semnal TTL trebuie sa ai 5V.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "libarca" este in tehnologia CMOS si deci are pragurile pentru alimentarea de 3v3 ,pentru intrari 0L intre 0 - 1v iar 1L intre 2,2v - 3,3v,insa sunt concepute sa suporte si 5v ,insa din experenta mea nu este bine sa iti fortezi norocu cu tensiuni care depasesc tensiunea de alimentare.
    Pytonu pentru TTL (care sunt alimentate doar la 5V) pragurile sunt de exemplu pentru 1L intre 2v -5v,nu este un prag fix de 5v. CMOS pot fi alimentate cum zici tu si la 15v de exemplu insa pragurile sunt in functie de tensiunea de alimentare.

  11. #11
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai postati lucruri neadevarate, nici un card nu merge la 3,3V ci la 5V. Cardul nds3 de sky it merge in dm500 fara nici o modificare a cititorului, el se incalzeste din cu totul alt motiv si nu datorita tensiunii de alimentare. Se incalzeste puternic daca este alimentat si nu primeste reset imediat. Un bun cardserver pt ele il reprezinta newcs care gestioneaza corect acest card. Atentie driverul de card din dm500+ are un bug si acolo chiar se prajeste cardul de sky it inclusiv cu newcs.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cardul se alimenteaza la 3v3 in receptorul original de la sky ,am masurat tensiuniule de alimentare pe card,iar clockul este la 3.57Mhz, ma refer la cardul nds3 albastru cu litera k linga chip,poate celelalte variante de card merge la 5v.Din cite am citit sunt citeva variante diferite de carduri care merg acum la sky it.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top