Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default O solutie,va rog!

  Ce trebuie sa folosesc pentru a conecta un DM 500 S la internet mobil de la Zapp un router sau un cablu crossover? Care este varianta cea mai viabila? Va multumesc anticipat pentru ajutor!
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 2. #2
  sunt varza Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2007
  Posts
  111
  Posts Thanks / Likes

  Default Zapp

  Una bucata Z40 are viteza mai mare
  Una bucata Asus WL-500G cu soft de la http://koppel.cz/cdmawifi/download/171/ atentie la versiune V1 sau V2 in functie de router.Este simplu de conectat dar nu merge din prima! Trebuie pornit Z40 pe PC si setat numai EVDO dupa care il muti pe router(are baterie proprie si ramane conectat).Doar asa merge prima oara(am vorbit cu Koppel cel care a facut softul si nu stia nici el de problema asta acum 5 luni, dar am descoperit ca doar asa il recunoaste si instaleaza drivere-le.mai ai un link cu un impatimit in Asus-http://www.bogdangheorghe.ro/2008/08/22/asus-wl-500-noi-modemuri-3g-suportate/
  Bafta
  dreambox 800HD
  dreambox 500
  sunray SR4 X2
  offset 1.8m 6XLNB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top