Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Activare AKTA

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default Activare AKTA

    Am o cartela de AKTA si nu decodeaza nimic. Am pus-o pe SCAM sa faca update si am lasat-o pe Sirius cam o jumatate de ora. Nu s-a activat. Poate sa ma ajute cineva sa o fac sa mearga? Abonamentul e platit la zi. Vreau sa o folosesc intr-un DM 8000.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune cccam sau gbox. Face sigur AU.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu CCCam si nu merge. Ma gandeam ca poate e cineva pe forum de la AKTA si imi mai trimite inca o data semnalul de activare. Cartela nu a mai fost folosita de trei luni.


    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    Pune cccam sau gbox. Face sigur AU.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa o bagi intr-un receptor cu cam viaccess (asta daca e card viaccess). La mine a facut AU si pe gbox si pe cccam. E drept ca am dm500, dar nu cred ca asta ar fi o problema.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    Incearca sa o bagi intr-un receptor cu cam viaccess (asta daca e card viaccess). La mine a facut AU si pe gbox si pe cccam. E drept ca am dm500, dar nu cred ca asta ar fi o problema.

    Nu am receptor cu Viacess. Ce e interesant, e ca in cccaminfo nu recunoaste cartela. Cealalta carte pe care o am (un alt provider) se vede fara probleme.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ProTV View Post
    Nu am receptor cu Viacess. Ce e interesant, e ca in cccaminfo nu recunoaste cartela. Cealalta carte pe care o am (un alt provider) se vede fara probleme.
    Incearca cu cccam 2.0.9 sau 2.0.11, Cu ultimile 2 versiuni ( 2.1.0-2.1.1
    nu se vad unele carduri pe E2.

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-mi o adresa de mail pe PM si iti trimit un cam care merge pentru ce iti trebuie tie. L-am primit si eu de la cineva de pe forum. Aveam probleme la AU pe un 800.


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Incearca cu cccam 2.0.9 sau 2.0.11, Cu ultimile 2 versiuni ( 2.1.0-2.1.1
    nu se vad unele carduri pe E2.
    am pus 2.0.11 si surpriza.. se vede cartela. dar inca nu a facut update.

    @vasilis: ai pm.

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cccam 2.0.11 vede camul de Akta dar din pacate nu-i face AU pe Dream 800.
    Ti-am trimis mail cu camul care merge. Sa-mi spui daca ai reusit.


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    Cccam 2.0.11 vede camul de Akta dar din pacate nu-i face AU pe Dream 800.
    Ti-am trimis mail cu camul care merge. Sa-mi spui daca ai reusit.

    Deseara o sa ma uit pe Email. Multumesc frumos.
    Am facut-o intre timp. E o chestie pe care nu pot sa mi-o explic, dar acum merge. Am procedat in felul urmator:

    - aseara am schimbat pe CCCam 2.0.11, s-a vazut cartea dar nu decoda nimic. La entitlements arata ca are valabilitate pana in martie 2009. Ceva de genul asta: valid from 10-2-2009 untill 9-3-2009
    - am lasat boxa pe Sirius peste noapte si in cccam.
    - azi dimineata am incercat sa vad daca decodeaza ceva... nimic
    - am schimbat scurt pe newcs/mgcamd si am lasat-o cam 10 minute (o tigara si o cafea)
    - am pus inapoi pe cccam 2.0.11 si surpriza... aveam imagine

    Acuma ca a facut update din cccam sau din celalat cam, nu mai pot sa spun.

    Intortocheate sunt caile tale, Doamne!

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Cauti in /var/script
    fisierul CCcam_2.0.11_cam.sh
    deschizi acest fisier cu un editor de text si cauti linia
    /var/bin/CCcam_2.0.11 & .
    Acesta linie o inlocuiesti cu asta
    /var/bin/CCcam_2.0.11 -dv & (Max OK) .
    Salvezi, dai restart si vezi daca mai blocheaza la fel
    Asta in functie de ce CCcam folosesti ...daca este 2.0.9 tre sa apara ceva de genu asta :/var/bin/CCcam_2.0.9 -dv & (Max OK)
    si mai poti sa modifici si in in cccam.prio
    P: 0500:024f00 # - MaxTV Romania (5E)
    P: 0500:022f00 # - MaxTV Romania (5E)
    Bafta !
    Last edited by so-so; 10th May 2009 at 21:29.

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @protv
    scriptul de la mine este bun, cu äla fac si eu update dar din päcate functioneazä numai pe gemini si eu am newnigma

    pe enigma˛ face update numai cu mgcamd/newcs ( aceiasi emu care face update si cardul de tvr )
    updatul se face in max. 2 minute schimband intre programele protv si tvr2
    cu noile cccam-uri de enigma˛ nu mai face update cu nici unul dintre ele

    HAI ROMANIA prietenii stiu de ce
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ProTV View Post
    Am o cartela de AKTA si nu decodeaza nimic. Am pus-o pe SCAM sa faca update si am lasat-o pe Sirius cam o jumatate de ora. Nu s-a activat. Poate sa ma ajute cineva sa o fac sa mearga? Abonamentul e platit la zi. Vreau sa o folosesc intr-un DM 8000.
    Eu am card AKTA (viaccess) pe un 600PVR - deci alta situatie... dar sunt si asemanari: scam merge bine, dar nu face AU. AU o fac cu Camd3. Daca ai Camd3 pe imaginea ta, incearca-l...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 500

    Dar p un DM 5oo cum se poate vedea cardul TVR?Cartela merge pe Strong 4355 cu cam viacces dar pe dream nu vrea.
    Am imagine geminii 4.60 si CCam2.11 Mgcammd 1.31 Gbox si Mbox dar nu se lumineaza pe niciunul!

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Dar p un DM 5oo cum se poate vedea cardul TVR?Cartela merge pe Strong 4355 cu cam viacces dar pe dream nu vrea.
    Am imagine geminii 4.60 si CCam2.11 Mgcammd 1.31 Gbox si Mbox dar nu se lumineaza pe niciunul!
    Pe gbox si mbox merge fara probleme.
    Mbox necesita combinatia cu newcs , pe gbox insa merge fara probeme si fara newcs.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top