Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong SRT4401 Evolution Viaccess, soft original

    Salut
    As dori sa stiu daca poate cineva sa ma ajute cu un soft original pentru SRT4401 Evolution, Viaccess incorporat. Pe site nu am gasit decat loader-ul ITLINK339. Pe friocusat etc. ... , nu am gasit soft original.
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da un mail si ti-l trimit


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc frumos! Ti-am trimis adresa de mail prin mesaj personal.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-am trimis un mail la care ai atasat firmware, intradevar pe pagina lor oficiala nu exista la srt 4401 nici un soft inafara de loader si eu l-am primit cu ceva timp in urma de la cineva de pe forum


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru ajutor! Dupa cum ti-am scris in mail, receiver-ul tot bulit este: nu booteaza numai cand are chef, se blocheaza navigand prin meniu, mai apare un ecran negru, si evident singura salvare e scoaterea stecherului din priza... Eu inainte avem softul 1.05 . Sa fie de vina ca asta nou e 1.06? Am nevoie poate de alt boolader?
    Pe site-ul strongsat nu exista nimc. Exista macar un soft cu care poti face o copie a soft-ului si bootloader-ului de pe Strong? Sa nu mai patesc alta data asa ceva...
    Numai bine!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default srt 4401

    Cu siguranta nu este din cauza versiunii software, cauzele ar putea fi altele, dar inainte vreau sa te intreb daca ai dat un factory reset dupa revenirea la soft oficial?


  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns! Da, normal ca i-am dat factory reset. Am mai primit intre timp o alta versiune oficiala de soft :"strong_SRT4401_Sharp0614_2M_Original_070227.e lz" .
    Nu stiu ce versiune e, daca e la fel cu ce mi-ai trimis tu, sau o fi 1.07, insa dupa download , care se efectueaza corect, versiunea de soft ramane aceasi si receptorul se comporta la fel: se blocheaza si nu pot sa fac nimic decat sa-l scot din priza. Daca iti trimit softul poti sa verifici ce versiune e? Poate pe al meu nu se incarca. Softul l-am primit de la o reprezentanta Strong.
    Numai bine!

  9. #9
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e hardware , se stie ca STR4401 au probleme , vezi la ce pret au ajuns la Elstar .

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc tuturor

    Cu mare greu am reusit sa progrmez pe receptor TV5 Monde , care are subtirare DVB. Receptorul nici macar nu ia in seama daca apas pe telecomanda butonul de subtitrare... Are de fapt receptorul asta subtitrare DVB? Are cineva softul 1.05, original? Cu softul asta am cumparat receptorul .Mai incerc sa pun softul asta pe el, poate va merge. Daca nu ,renunt definitiv. Multumesc tuturor pentru amabilitate si ajutor!

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca iti pun si eu versiunea care ai incercat-o, adica 070227, poate ce ai primit nu este chiar cea originala, incearca si cu ea!
    http://rapidshare.com/files/23241340...70227.zip.html

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default E la fel

    Multumesc frumos, dar este aceasi versiune. Softul e cat se poate de original, l-am primit de la o reprezentanta Strong.Nu ai cumva varianta mai veche, 1.05? Exista de fapt softuri separate pentru SRT4401 si 4401 evolution? Receptorul meu e evolution.
    Thnx!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top