Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Banda minima Sharing

    Salutare,

    Vreau sa va intreb care este banda minima(Upload/Download) pentru a face Sharing prin internet, in regim de client!
    Vreau ca la locatia de la tara sa pun un Dreambox conectat la un modem Zapp - aprox 128kbps (numai acoperire CDMA1) si sa-l pun in share (numai client) cu Dreamul din Bucuresti (Conexiune RDS). Credeti ca va merge sharingul?

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai sunt si altii care folosesc Zapp pentru share, asa ca ...
    Daca esti numai client, banda consumata va fi extrem de mica, e vorba de numai cativa octeti transferati la fiecare 10-20 secunde.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge bine cu zapp....au si porturile deschise.

  4. #4
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default zapp

    Eu am avut pe zapp sharing 3 luni OK cu 35 de peersi dar ca client merge sigur.Este adevarat ca la mine mergea EVDO dar am testat si versiunea fara EVDO si mergea cu 10 peersi linistit.Eu aveam router Asus cu modem Z40 sau Z20(am folosit si Vodafone ca client) deci cred ca mai trebuie sa investesti.Sau eventual un PC care macina 24 din 24.
    Bafta
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vodafone ca client? Pai stiam ca Voda au prturile blocate! Sau te referi ca doar ca client nu este necesar sa fie porturile deschise ?
    Pe Voda ar merge client si doar GPRS ?

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hotmtk View Post
    Vodafone ca client? Pai stiam ca Voda au prturile blocate! Sau te referi ca doar ca client nu este necesar sa fie porturile deschise ?
    Pe Voda ar merge client si doar GPRS ?
    merge ....ca si client nu trebuie sa fie porturile deschise.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Internetul mobil de la Vodafone poate fi folosit pentru sharing doar ca client. Tu poti sa accesezi orice alt server din Internet dar avand porturile de intrare blocate, serverul tau nu este vizibil din internet adica peerii tai nu se pot conecta la serverul tau.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, multumesc de raspunsuri. Am inteles ca pentru client nu e necesar sa ai port deschis, insa banda GPRS (real 30 - 40Kbps) ar "duce" sharingul ca client de CCCam ?!
    Last edited by hotmtk; 5th May 2009 at 11:20. Reason: Updated

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu sunt interesat de aceasta informatie deoarece intr-un viitor nu foarte indepartat voi fi nevoit sa folosesc o astfel de solutie. M-ar interesa si cam ce trafic se realizeaza lunar (sa zicem cu 10 peeri).

    Daca sunt persoane care folosesc astfel de solutii sa ne spuna si noua cat de fiabile sunt pe provideri cu NDS.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Internetul mobil de la Vodafone poate fi folosit pentru sharing doar ca client. Tu poti sa accesezi orice alt server din Internet dar avand porturile de intrare blocate, serverul tau nu este vizibil din internet adica peerii tai nu se pot conecta la serverul tau.
    eu folosesc internetul mobil de la vod**one cu trafic de 1gb, router asus wl500gp v2, pe dream am instalat nabilo openvpn, si reuseste dreamul sa duca 28 linii (pe moment) server si client.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am vrut sa mai deschid alt topic...
    Am achizitionat un modem Z010 si as avea nevoie de aplicatia Z010_Monitor. Se afla pe CDul de instalare..pe care nu il am, si nici pe net nu-l gasesc. Poate vi se face mila si postati si voi un link!
    Multam.
    p.s. Pe siteul producator la Absolutesolutions nu merge descarcat...
    Aveti idee ce se pune la User si password la Dialer, numarul il stiu este #777
    Last edited by hotmtk; 20th January 2010 at 21:48. Reason: update

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Default share

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Internetul mobil de la Vodafone poate fi folosit pentru sharing doar ca client. Tu poti sa accesezi orice alt server din Internet dar avand porturile de intrare blocate, serverul tau nu este vizibil din internet adica peerii tai nu se pot conecta la serverul tau.
    Nu este adevarat!
    Am instalat un dream pe un router Vodafone,
    am sunat la ei, mi-au deschis porturile si merge beton!

    Cu stima,
    Disat
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hotmtk View Post
    Aveti idee ce se pune la User si password la Dialer, numarul il stiu este #777
    user-internet

    pass-zapp


    sau ce vrei tu

  14. #14
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hotmtk View Post
    Am achizitionat un modem Z010...
    Ai ales sau ti s-a dat un model de modem vechi din categoria "terminale retrase", un Z020 cu semnal EVDO cuplat la un router ASUS WL500 era mult mai indicat (pt acest modem ai posibilitatea cuplarii la o antena exterioara, eliminand multe neplaceri datorate receptiei semnalului). Drivere Z010 gasesti chiar pe pagina lor http://www.zapp.ro/oferte-terminale-...-retrase/z010/.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena externa se poate si la Z010

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top