Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default HH OPTICUM 2800 & SkyStar2...functioneaza la cineva?

    ..nu am reusit de niciun fel sa misc acest model de HH cu ss2....a reusit cineva concret..?...nu teoretic ca asa am incercat cam toate driverele posibile, si Diseqc 1.2 v.1.10 by MiBi, kava 0.6 ...etc...

    HH OPTICUM 2800 functioneaza perfect pe recivere...dar cu ss2 nu vrea sa se miste..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NT-RO
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am asa ceva si folosesc ultimele drivere, nu am incercat cu cele bda din comoditate, pe un ss2 rev 2.8 si cu SS2DiSEqC110
    si nu am facut nimic special

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ciprica View Post
    eu am asa ceva si folosesc ultimele drivere, nu am incercat cu cele bda din comoditate, pe un ss2 rev 2.8 si cu SS2DiSEqC110
    si nu am facut nimic special


    ..ce ai selectat in Diseqc 12. v1.10 ....Generic, Stab sau Motek?

    ..de fapt..le-am incercat pe toate....am dat jos montura HH Strong care era perfect functionala si am pus-o pe asta...care nu vrea sa ia comanda din placa...am resetat-o ca in manualul ei, am anulat limitele software din diseqc 1.10 by mibi, am reinstalat driverele 4.50 ...chiar nu stiu ce sa-i mai fac ..din butoanele ei se misca ok...dar din placa arata ca s-ar deplasa..dar nu vrea...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate am observat: de fiecare data cand schimb tipul motorului (Generic, Stab etc.) trebuie sa-i dau Auto Goto x.x, ca sa mearga. folosesc v1.9 - mi se pare mai stabil ( parerea mea ). ar trebui sa-ti mearga pe Generic

    in registri sunt 2 key
    HKEY_CURRENT_USER\Software\MiBi
    si
    HKEY_USERS\S-1-5-21-606747145-115176313-682003330-1003\Software\MiBi
    sa nu fie si de aici buba. cred ca le poti sterge, ca si le face iar la prima pornire
    Last edited by doinn; 3rd May 2009 at 19:00.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici http://www.dvbsoft.net/download.php?list.39 gasiti tot ce doriti in materie de diseqc pe placi dvb.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doinn View Post
    din cate am observat: de fiecare data cand schimb tipul motorului (Generic, Stab etc.) trebuie sa-i dau Auto Goto x.x, ca sa mearga. folosesc v1.9 - mi se pare mai stabil ( parerea mea ). ar trebui sa-ti mearga pe Generic

    in registri sunt 2 key
    HKEY_CURRENT_USER\Software\MiBi
    si
    HKEY_USERS\S-1-5-21-606747145-115176313-682003330-1003\Software\MiBi
    sa nu fie si de aici buba. cred ca le poti sterge, ca si le face iar la prima pornire
    am sters toti registri MiBi...am refacut setarile...la fel... nu vrea sa se miste...

    ..verisunea 1.9 presupun ca o folsesti cu un driver vechi 4.3.0 cu fisierul skynet.sys modificat.....pentru ca doar la 1.10 functiona cu driverul oficial cu skynet.sys original..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PS...nu de aplicatii duc lipsa ...le am pe toate de la inceputurile ss2....vreau sa stiu concret daca merge opticum 2800 cu ss2.....

    cu google am gasit ca a mai avut cineva combinatia ..si nu a gasit solutia

    http://forum.asm.ro/showthread.php?t=75222&page=2
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e. la 4.5 nu-i place pescuitul, si am revenit pe 4.3. c-o fi de la mine, c-o fi de la ei, habar n-am, dar skynet nu vrea. imi arata ca merge, dar nu salveaza nimic
    am avut un motor, acum cativa ani, care nu stia Auto Goto x.x. totusi am reusit cu Save Satellite Position. cel putin mergea comanda Goto x.x. mutam cate 1 E sau W pana prindeam satelitul. in privinta asta SS2DiSEqC s-a descurcat de minune. in ProgDVB n-am avut probleme cu schimbarea satelitului, pleca automat. doar in AltDVB scartaia un pic, dar cred ca era de la Server4PC. poate reusesti macar asa.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...din pacate nu vrea nici Drive Motor East/West step sau seconds...practic nu executa nicio comanda cu toate ca arata ca le-ar face...
    ..am dus-o din butoanele monturii pe o pozitie ok....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yang m-am luptat multa vreme cu o placa skystar pe usb , am intrebat si eu aici pe forum am primit aceleasi raspunsuri....pur si simplu opticum 2800 nu vrea si gata
    merge perfect cu orice receptor , deloc cu nici o placa asta e m-am linistit:P)

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    sper sa nu ma insel , dar in cazul tau cu "opticum" s-ar putea sa nu-ti miste deloc din cauza "curentului" prea mare cerut de montura si ss2 nu-l poate da "hard"
    la receivere este altceva , tunerul unui receiver poate da pana la 500mA , deci suficient pt. a misca cam orice montura , tinind cont ca in medie cam 350mA este consumul unei monturi (depinde foarte mult ce diam. de antena trebuie sa suporte)
    deci ori cate "diseq-uri" ai pune/instala tot nu o sa ai nici un rezultat
    eu cand aveam pl. am reusit sa misc o montura dm2100 + offset 90cm , deci ceva mai mic decat ai tu montura
    mai degraba la cei care le functioneaza diseq-ul pe ss2 sa-ti spuna/scrie si ce mont-uri folosesc

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am avut multe tipuri de monturi HH si toate au functionat ok cu ss2....chiar si cu un ofset de 1,6 al.....e posibil ca opticum sa consume default mai mult decat celelalte...o sa verific manualul ei cand ajung acasa...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din moment ce poti sa o misti manual, nu cred ca este de vina curentul care il primeste, de la calculator, ci driverele. este o parere.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..din moment ce nimeni n-a reusit s-o miste cu ss2....e sigur o problema de incompatibilitate...consuma 50 in stand-by, 200 in regim normal 350 max...asa scrie in brosura...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici e un patch pt driverele 4.4.0 (by Mibi). in readme e un mail. eu l-as contacta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top