Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46

Thread: cccam 2.1.1

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2.1.1

    o noua versiune cccam 2.1.1
    CCcam 2.1.1
    Changes log

    2.1.1
    -fixed MINIMUM CLIENT VERSION check, broken since 2.1.0
    -several smartcard fixes

    http://www.sendspace.com/file/wsg5me
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up CCcam 2.1.1

    Salut!
    As dori sa stiu ce este nou in CCcam 2.1.1 daca merg si alte pachete pe el cum ar fi BOOM ?


    Si ce mai este nou si ce as putea pune

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oarecum pe linga intrebarea ta, dar total la subiect: in continuare pachetul TVR/SRTV nu se poate vedea

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca nu poate fi downloadat din Addons. Sunt curios daca acest cam recunoaste cartela Akta. Versiunea 2.1.0 nu o vedea pe 800-le meu.


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-a citit cardul TVR la frecventa minima de 4.60 MHz

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    mi-a citit cardul TVR la frecventa minima de 4.60 MHz

    Si ai reusit sa vezi "TVR-urile" decodate de cardul TVR pe 16' E cu CCcam 2.1.1 ?

    Numai bine,

    Shar3aza.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cum spuneam mai devreme, nu, nu se poate
    optimistii ar adauga si un inca

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    Inca nu poate fi downloadat din Addons. Sunt curios daca acest cam recunoaste cartela Akta. Versiunea 2.1.0 nu o vedea pe 800-le meu.
    si eu am AKTA si cu 2.1.1 aceasi smecherie : nu merge viaccess direct pe el ,in schimb am testat si pot sa spun ca se incarca si deschide foarte repede ;totusi pacat ca nu vrea sa imi vada localul---back to 2.0.9

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A apărut şi la addons pe Gemini server.


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici mie nu-mi citeste cardul de arena.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levi View Post
    Nici mie nu-mi citeste cardul de arena.
    Vad ca pe focussat il citeste.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam2.1.1

    cum vi se pare noua versiune
    fata de 2.1.0?
    o sera placuta tuturor

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clona dm500 , citeste cardul AKTA , nu am observat diferente majore fata de versiunea anterioara , la mine se blocheaza ca si vers. anterioara pe RAI codat seca . ramane de testat

    cu respect

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam2.1.1

    il am de 24 ore si pare ok
    sa vedem incontinuare
    o seara placuta tuturor

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie nu imi apare in addons,deocamdata folosesc 2.0.4
    cum as putea sa instalez si eu o versiune mai noua?am download-at vers 2.1.0,insa nu stiu cum sa o instalez
    clona dm500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top