Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default DiseqC si Update la 1160 NA

    Folosesc pachetul Digi-TV cu receptorul 1160 NA avand urmatoare configuratie DiseqC :
    LNB 1---> Intelsat
    LNB 2---> Hotbird
    LNB 3---> Astra
    LNB 4---> Sirius

    Pana la sfarsitul saptamanii cand am facut update la software-ul vechi (din martie 2005) cu cel actual (august 2005) a functionatul totul minunat ,insa de cand cu noul software atunci cand schimb programul de pe un satelit pe altul nu mai receptionez semnalul de pe noul satelit decat daca opresc aparatul din telecomanda si-l pornesc din nou ,dar asta tot pana la urmatorul schimb de satelit ; mentionez ca comutatorul DiseqC nu este stricat deoarece folosesc in paralel cu Hyundai-ul si un Humax 5400 pe care comutarea intre sateliti functioneaza la fel ca inainte .
    Daca cineva are vreo idee sau o solutie ...

  2. #2
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia fii atent la frecvente cand schimbi un program pe HOTBIRD cu un program pe INTELSAT si ai sa vezi ca se modifica ( tantana...).

    Nu trebuie sa opresti HSS ci trebuie sa cauti un program care se vede pe satelitul respectiv si toate frecventele se rearanjeaza.

    In cutie e unul mic care se joaca cu bitii 1 0 1 0 1 .....

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea este ca DIGI sa schimBe Hyundaiul cu un receptor adevarat, aflat in teste. Si in acest sens, sa aibe curajul si fondurile financiare necesare astfel ca toti abo care sau riscat si au avut bunul simt sa CUMPERE ACTUALUL RECEPTOR..SA-L PRESCHIMBE CU ACTUALUL RECEPTOR AFLAT IN TESTE...ASA AR FI NORMAL, DAR...suntem in Romania, sperante desarte....
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate LNB-urile le ai pe o singura antena? Daca da cum le ai montate?

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema a fost rezolvata ; am vazut ca in meniul "configuratie antena" ,satelitul Intelsat nu mai avea trecut LNB 1 (ca si inainte de update ),asa ca dupa ce l-am trecut din nou functioneaza totul iarasi . Ptr. cei interesati asa arata antena mea (Triax 1 M ):

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce reprezinta ultima coloana din tabel ?

    Daca reprezinta distante s-auu pierdut pe drum 49 mm (1-4)+(4-2)+(2-3)=(1-3)+49mm

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    915
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce-i asa de complicat, arata distanta intre lnb-uri.

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Distanta, distanta... dar care este corecta de la 1..3 = 276mm sau de la 1-3 = 227 ?

    Sau trebuie sa aplic arctg alpha

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mo pytonule chiar nu pricepi ca eu am priceput de prima data distanta de la lnb-u 1 la lnb-u 3 si asa mai departe , sau faci misto ?

  10. #10
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu nu inteleg distantele. Si chiar sunt interesat pentru ca ieri mi-a venit un LNB nou si unsuport pentru 2 LNB-uri.

    Dar mai ma uit o data:
    LNB-urile sunt dispuse asa :LNB1 - 4 - 2 - 3. si distantele sunt urmatoare:
    68+150+58 =276 (intre LNB 1-4-2-3) 1ar in ultima linie distanta de la 1-3 este 227.

    Oare nu mai vad bine

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai in primu rand hai sa te luminez eu nitel ai suport de 2 lnb-uri asa am si eu pe astra si hotbird puse pe antena de 90cm si ca idee pentru tine au distanta minima intre ele admisa de suport si apropo in focaru principal am pus hotbird ...

    La o instalatie de asta distantele sunt variabile oricum in functie de marimea antenei , nu iti mai bate tu capu ca nu ies masuratorile bine in cazu de fata , depinde cum au fost facute, de exemplu poate au fost facute in linie dreapta sau pe arcul de cerc pe care stau lnb-urile sau si una si alta si de aici diferenta , tu pune lnb-urile misca de ele stanga dreapta si vezi cand ai semnal asta-i tot ca doar nu te asteptai sa faci fix ca in schema de fata si sa pui antena in par si sa mai si semnal pe toti satelitii pe deasupra....

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu
    ...68+150+58 =276 (intre LNB 1-4-2-3) 1ar in ultima linie distanta de la 1-3 este 227.
    LNB-urile nu sunt dispuse in linie ci sunt asezate pe o curba, deci 276 reprezinta distanta intre LNB 1 si 3 masurata pe curba, iar 227 reprezinta distanta in linie dreapta intre cele 2 LNB-uri.

  13. #13
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am reusit sa prind nici macar SIRIUS.

    O sa-mi cumpar motor saptamana viitoare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. update de soft la 1160
    By boy2good in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 33
    Last Post: 15th November 2006, 02:40
  2. Update 1160 via condesator
    By dekter in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 22nd October 2006, 06:44
  3. Update 100% HSS-1160 NA
    By masterblaxter in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 19th February 2006, 22:49
  4. DiSEqC 1.2 si receiverul HS-1160
    By satelitfan in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 22nd September 2005, 11:02
  5. Conserva 1160 si misterul DiseqC 4in 1. Va rog ajutor!!
    By Mafalda in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 24th July 2005, 00:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top