Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default doua placi pe acelasi PC!!!

    Are cineva doua placi pe un PC? Merg puse? Ce stiti?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da de ce sa pui 2 placi pe acelasi pc ? care-i treaba ?
    Bravo J.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nexus si ss2,in perspectiva,broadlogic 2030.nu am incercat simultan.de ce? hobby! noroc,nirolf

  4. #4
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    orice 2 placi care au drivere diferite poti sa le pui in PC (ex. ss1 shi ss2). Merg simultan fara probleme.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: doua placi pe acelasi PC!!!

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Are cineva doua placi pe un PC? Merg puse? Ce stiti?
    merg,cauta pe sait daca vrei mai multe explicatii

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...ca vreau cu una sa iau bocuri si cu cealalta sa ma uit la frumoasele programe de pe satelit...de aia. merci pentru informatii!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    B-N
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1 SS2

    Pot si eu sa spun ca merg..ss1 si ss2 fara nici o problema.

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine dar doua de acelasi tip nu merg? Ma gandesc ca daca deschid progdvb o sa-mi ceara sa aleg placa,nu?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu personal ma folosesc de tt si ss2 in acelasi timp, dar pe careva forumuri citisem ca sa reusit instalarea a 2 ss2 - miraculos, dar se parea destul de real, oricum a fost tare si tare greu de a o face asa ca recomand cum sa mai spus oricare 2,3,4 dar sa fi diferite!
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    am incercat si io instalarea unui ss2 rev 2.3 si ss2 rev 2.6 numistiu cit acu 2 ani aprox. mam chinuit 2 dupamese si nimic sub win xp

    tipu de mia imprumutato pe a 2a a zis ca 100% mere sub win 2000 nustiucit server /cu nush ce setari /da nam incercat.

    am pus si eu intrebarea acu una an si ceva pe rdi....... si aceleasi reactzii ca cele deacu : blabla blabla .how how .........nimic concret

    rog pe cei ce stiu sa posteze despre subiectul acesta ! NU cei ce nu stiu

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    B-N
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Concret ss1 si ss2 merg in acelasi timp.Ce sa-ti spun mai mult..se instaleaza fiecare si eu am pus softul in doua directoare diferite si unul l-am setat pt ss1 si celalat pentru ss2.SS1 scoate pe tv direct pe mufa lui iar ss2 merge pe ecranul calculatorului.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Doua placi functionale ?
    By chris2pple in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2006, 19:45
  2. alegere intre doua placi DVB
    By sifo in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 22nd March 2006, 21:35
  3. Doua placi...
    By skycleaner in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 20th November 2005, 08:22
  4. Placi DVB in RO
    By katherein in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 17th February 2005, 13:41
  5. placi dvb
    By szdoru in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 5th November 2004, 11:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top