Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: DBOX 2 probleme

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default DBOX 2 probleme

    Am adus in debug mode un nokia dbox 2 , am bagat pb enigma dar nu gaseste nimic la scanare si imaginea pe tv e cu rastru pronuntat (gen cand nu e program tv si sant purici). Posibil ceva in sursa ? Sau mai trebuia ceva bagat ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am bagat img cu 2x ptr ca in el sant doua intel . Am incercat mai multe imagini dar acelasi rezultat, parca ceva bruiaza toata imaginea pe tv , in loc de fundal negru am alb cu purici . Acum am observat ca nu iese nimic pe rca video.

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    regleaza in Meniu la Enigma , A/V pe RGB.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta am facut de prima data , sa vad daca si pe rgb se vede la fel ...si nu e diferenta. Banuiesc ca e un condensator sau ceva in sursa . La search nu gaseste nimic . Am bagat lista dar degeaba.
    Last edited by maximuss; 2nd May 2009 at 15:18.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ucodes Asa arata si la mine dar pe un fundal verde cand nu avea img. ucodes inauntru .

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea are in var/tuxbox/ucodes cateva scripturi inclusiv cel de avia 500 . Nu scaneaza si imaginea e naspa , asa a fost si la tine?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Am adus in debug mode un nokia dbox 2 , am bagat pb enigma dar nu gaseste nimic la scanare si imaginea pe tv e cu rastru pronuntat (gen cand nu e program tv si sant purici). Posibil ceva in sursa ? Sau mai trebuia ceva bagat ?
    PB enigma este complet, nu mai trebuie bagat nimic.
    Vezi configuratia sat, sa fie corect setat, no diseqc, cu motor 1.1 sau 1.0 diseqc 2-4 sat.
    In functie de antena.
    Dai scan cu un satfinder intre lnb/tuner. Vezi are tensiune pe tuner? Posibil sa fie defect.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa recapitulez :
    1. Imaginea ce trebuia sa fie fundal negru e aproape alb cu multi purici ;
    2. La scanare nu gaseste nimic ( cu dm nu e nici o prbl cu diseq sau antena )
    3. Lipsa semnal video pe iesirea RCA

    Am bagat ultima PB 2x , am vazut ca la bmon am 1.0 si in tutoriale era bmon 1.2 . Dar asta cred ca nu conteaza .

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Sa recapitulez :
    1. Imaginea ce trebuia sa fie fundal negru e aproape alb cu multi purici ;
    2. La scanare nu gaseste nimic ( cu dm nu e nici o prbl cu diseq sau antena )
    3. Lipsa semnal video pe iesirea RCA

    Am bagat ultima PB 2x , am vazut ca la bmon am 1.0 si in tutoriale era bmon 1.2 . Dar asta cred ca nu conteaza .
    Incearca asa cum a scris @chris-walter , ca sa vezi daca tunerul este bun Ceea ce am spus eu pica , UCODES , intr-adevar PB are deja in img. asa ceva .
    Bmon1.0 = avia 500
    Bmon1.2 = avia 600 ... astea nu au nici o importanta pt. tine , in legatura cu problema pe care o ai .

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus sat finder , se aprinde lumina in el , se schimba culorile led-urior cand scaneaza pe verticala sau pe orizontala . Nu arata ca ar fi semnal deloc , cu toate ca antena functioneaza cu celalalt receptor. In interior este AVIA 500 si tuner mare .

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Am pus sat finder , se aprinde lumina in el , se schimba culorile led-urior cand scaneaza pe verticala sau pe orizontala . Nu arata ca ar fi semnal deloc , cu toate ca antena functioneaza cu celalalt receptor. In interior este AVIA 500 si tuner mare .
    Iti trimit eu alt image PB 7 , dar trebuie pus cu bootmanager obligatoriu, nu fpt, este fara bootloader.
    Configs 4 sat astra,hotbird,eurobird9,thor/intl. ( cccam 2.0.11)
    Tot ce ai de facut schimbi configuratia sat potrivita tie si faci un nou scan.
    O incercare merita.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus imaginea , nu mai e cu purici totul , doar skinul , fundalul a devenit negru , tunerul face lock si incepe scanarea dar nu gaseste nimic . Inca mai astept pareri .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top