Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default Hyundai HSS 7160 (decodor dublu)

    Salutare tuturor!Astazi am instalat o antena digi la cineva cu receptor dublu dar mi-a aparut urmatoarea problema:nu pot sa lucrez in room2 desi cablul de telefon este bun(probat) iar receptorul este nou.Cineva dintre voi s-a confruntat cu aceasta problema si daca da ce mod de rezolvare ar avea?
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  2. #2
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca aceasta intrebare ai adresat-o specialistilor, ca noi astia amatori nu am reusit sa intelegem cum nu ai putut lucra in camera 2.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  3. #3
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Cred ca aceasta intrebare ai adresat-o specialistilor, ca noi astia amatori nu am reusit sa intelegem cum nu ai putut lucra in camera 2.
    Nu am adresat-o neaparat specialistilor ci celor care s-au confruntat cu asa ceva.Nu am putut lucra(poate m-am exprimat gresit)in room2 adica nu primeste nici o comanda din telecomanda.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca se aprinde becul verde in mouse inseamna ca telecomamda e de vina!
    cablul tau poate sa fie bun pentru telefon(2 fire) dar sa nu fie bun pentru digi(iti trebuie unul cu 4 fire)!

  5. #5
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abraxas View Post
    daca se aprinde becul verde in mouse inseamna ca telecomamda e de vina!
    cablul tau poate sa fie bun pentru telefon(2 fire) dar sa nu fie bun pentru digi(iti trebuie unul cu 4 fire)!
    Cablul e cu 4 fire(probat pe alt receptor dublu) dar nu se aprinde ledul verde iar telecomanda functioneaza bine.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci mouse-ul poate fi problema.
    daca ai ocazia incearca si mouse-ul la alt receiver ca sa stii ce sa le zici celor de la service clienti de la digi(receiver sau mouse defect)dupa ce ai verificat in prealabil toate conexiile(curent,semnal).

  7. #7
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abraxas View Post
    deci mouse-ul poate fi problema.
    daca ai ocazia incearca si mouse-ul la alt receiver ca sa stii ce sa le zici celor de la service clienti de la digi(receiver sau mouse defect)dupa ce ai verificat in prealabil toate conexiile(curent,semnal).
    Maine o sa verific mausul la alt reciver si daca merge inseamna ca rec-ul e de vina si o sa sun la ei sa vad daca o sa-l schimbe.Tks man!
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut eu o asemenea problema,a fost mouse-ul defect.....la fel,nu functiona led-ul verde...
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top