Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default dati-mi un sfat va rog

    tot incerc sa actualizez pagina de canale de transpo... Mat-aelt-dvb si de cate ori incerc imi tot da eroare . ce pot sa fac sa imi easa bine imi puteti spune. pote esxista cineva care stie. sper sa nu cer ceva greu sau ceva iinposibil....

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am inteles ce receiver ai dar cred ca am inteles problema. nu poti memora mai multe canale decit poate receiverul. fa un reset, actualizeaza lista transponderilor dupa care scanare.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    esti foarte amabil ca mi-ai rupuns
    merci. daca imi ese bine iti .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=minombrejorge;719734]tot incerc sa actualizez pagina de canale de transpo... Mat-aelt-dvb si de cate ori incerc imi tot da eroare . ce pot sa fac sa imi easa bine imi puteti spune. pote esxista cineva care stie. sper sa nu cer ceva greu sau ceva iinposibil....[/quot

    Este vorba de AltDvb ?Daca da,atunci intra aici http://nl.kingofsat.net si salveaza fisierul "ini" in folderul " Transponders" apoi faci update
    Dar sa cauti satelitul care te intereseaza
    Last edited by polis; 1st May 2009 at 13:07.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default merci

    multumesc, am sa incerc asa cautand si salvand satelitu ,multumesc tare mult.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default ma explic mai bine

    eu vruiam sa actualizez pagina de "Transponders"AltDvd dar de cate ori o fac imi tot da eroare, aum am sa incerc cu ce mi-ati trimis voi si o sa va spun cum mi-a esit multumesc

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default mai intreb ceva

    am incercat sa actualizez pagina care mi-ai dat-o si nu ma lasa, ai putea sa-mi trimiti tu fisierul de "ini" de transporders polis te rog

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default altvb

    Clik scan+clik dreapta pe sat care te intereseaza alegi scan apoi update unde ai doua optiuni,dupa actualizare in stinga apare ce e nou clik pe fiecare apoi save dupa care poti scana.bafta

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lista cu transponderii de pe toti satelitii, in format .ini , actualizata in 5 apr.09 de pe pagina http://joshyfun.cjb.net/ o gasesti aici:
    http://rapidshare.com/files/228572650/Satellites.zip

    Era bine daca postai la sectiunea Placi DVB!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top