Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: TP 1 Digi

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germania
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default TP 1 Digi

    Help! Nu imi intra de ceva vreme TP 1 (12.687 GHz) Nu mai pot viziona Realitatea, Prima, B1 etc..

    Am dat factory reset, scanare etc..nu intra

    Tocmai am facut sw-update, imi arata ca softul e din 18-12-2007
    Dupa ce am facut SW Update, mi-a aparut pe ecran cum ca a instalat 1.03
    iar la info sistem imi arata18-12-2007, iar in meniul "actualizare software"
    la SW principal imi arata doar ---- liniute
    Am incercat sa scanez doar TP-1, dar imi scrie "eroare"

    Pot viziona programele de pe TP1 si pe alte frecvente? Ce as putea sa fac?
    Recieverul meu: HSS-5160NA

    Merci

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba Lnb-ul de la antena!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe hss-5160 nivelul semnalului iti apare maxim chiar daca esti la minim,verifica cu alt aparat nivelul,dar nu cu 5160...
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default 78473.54 x 1 = sqrt(2)

    foarte bine pontat de delsat tunere de referinta in hss-uri...

    inainte sa schimbi LNB-ul, verifica ochiometric daca antena nu a fost miscata de vant sau bratul nu s-a strambat... poate incerci sa "tragi" putin de ea intr-o parte si in cealalta (incearca sa mentii pozitia cat poti de stabila) si vezi daca se schimba ceva pe receiver.

    bafta
    Dm7o2o, Humax Digi+II, H.S.S.11.60, Invacom Twin 0.3 (but offline 4 now)

    "American components, russian components, aaall made in Taiwan"
    (c) Armagedon 1998

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu care-i problema cu tp 1 si 2 insa ceva nu-i in regula . Si-au luat trei consateni al doilea decodor pe abonament (decodoare in tipla , reconditionate) care vin din fabrica cu 4 posturi scanate ce apar ca : 201 , 202 etc . Chestia este ca la o resetare n-au mai mers primele doua frecvente , si asta la TREI decodoare pe LNB -uri diferite si in ultimul timp gasesc mereu cu aceasta defectiune . Am mai instalat si un LNB quad la cineva si o intrare nu mergea (si am facut proba pe 4 decodoare) si dubios este ca nu mergeau la niciunul tot cele doua frecvente 12687 si 12723 deci in cazul asta era ars LNB-ul da de ce se "ard" toate pe cele doua frecvente . Dubios

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germania
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de raspunsuri, o sa incerc sa reglez antena cu un 1160 la weekend, apoi daca nu vrea o sa iau un alt LNB sa vedem care-i buba..

    Ciudat, am dus recieverul meu la parintii mei, l-am legat la antena lor, am dat SW-update si factory reset+scanare, si tot ce era pe TP 1 mergea perfect! Apoi acasa l-am legat la antena mea, am pus pe PrimaTV si mergea. Insa dupa ce am schimbat pe Discovery, HBO si ProTV si apoi inapoi pe PrimaTV, din nou nu am mai putut sa vizionez TP1...

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germania
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu noutati.

    Am cumparat un LNB nou, dar din pacate nu a adus nici un rezultat. Am adus recieverul parintilor mei la mine, si asta merge perfect. Intra toate programele fara probleme. Iar ptr ca recieverul meu la ei merge perfect (!?) am facut pur si simplu schimb. Nu inteleg ce se intampla, presupun ca antena mea nu este reglata 100% iar 5160-ul meu nu merge decat cu semnal 100% si recieverul parintilor mei se multumeste si cu semnalul care-l primeste de pe antena mea.

    Dupa aspect am crezut ca recieverul parintilor mei e un HSS 1160, dar in sistem imi arata ca e un HSS-3169NA, e vreo diferenta intre ele? La aspectul exterior nu este..

    Am incercat sa mai reglez antena, dar semnal mai puternic nu am obtinut, si intr-adevar, semnalul este afisat pe 3169 altfel decat pe 5160, adica pe 3169 imi arata mai putin decat pe 5160.

    Acum am insa o noua problema. De cateva ori pe zi la 3169, ecranul TV-ului se face verde sau gri complet, nu mai are imagine nici sonor. Trebuie sa-l scot din priza apoi merge iar bine. Parintii mei spun ca ei s-au obisnuit cu asta, face de vreun an treaba asta...Ce-o fi?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by buburuza View Post
    Revin cu noutati.

    Am cumparat un LNB nou, dar din pacate nu a adus nici un rezultat. Am adus recieverul parintilor mei la mine, si asta merge perfect. Intra toate programele fara probleme. Iar ptr ca recieverul meu la ei merge perfect (!?) am facut pur si simplu schimb. Nu inteleg ce se intampla, presupun ca antena mea nu este reglata 100% iar 5160-ul meu nu merge decat cu semnal 100% si recieverul parintilor mei se multumeste si cu semnalul care-l primeste de pe antena mea.

    Dupa aspect am crezut ca recieverul parintilor mei e un HSS 1160, dar in sistem imi arata ca e un HSS-3169NA, e vreo diferenta intre ele? La aspectul exterior nu este..

    Am incercat sa mai reglez antena, dar semnal mai puternic nu am obtinut, si intr-adevar, semnalul este afisat pe 3169 altfel decat pe 5160, adica pe 3169 imi arata mai putin decat pe 5160.

    Acum am insa o noua problema. De cateva ori pe zi la 3169, ecranul TV-ului se face verde sau gri complet, nu mai are imagine nici sonor. Trebuie sa-l scot din priza apoi merge iar bine. Parintii mei spun ca ei s-au obisnuit cu asta, face de vreun an treaba asta...Ce-o fi?
    Cred ca vrea o vizita la service (receiverul)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top