Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2008
  Location
  Temeschburg
  Posts
  209
  Posts Thanks / Likes

  Default Se schimba liderul?

  Se schimba liderul? Cum a fost depunctata Timisoara: a fost confundata de FIFA cu FC Arges

  Gheorghe Chivorchian a facut astazi dezvaluiri INCREDIBILE la Informatia: FIFA a confundat-o pe Poli cu FC Arges, iar de aici a pornit scandalul tricourilor "violet". Iancu a fost de fata la TAS cand confuzia a devenit evidenta si a spus: Stop, I am BkP, i am not PIC'


  "FIFA s-a aparat la TAS vis-a-vis de depunctarea Timisoarei in felul urmator. A spus ca la meciul din 26 iulie de la Pitesti, am fi jucat in violet. FC Arges era in violet, iar noi am jucat in galben-negru. In momentul acela s-a facut liniste, avocatii au venit cu argumente.

  "FIFA a cerut un nou termen spunand ca vor sa depuna si hotararea comisiei lor de disciplina, vis a vis de depunctare, pentru ca noi am spus ca aceasta decizie a fost luata doar de secretarul general FIFA.

  "Constatam ca decizia Comisiei de Disciplina a fost luata in data de 18 august la Beijing, cand se afla si Mircea Sandu acolo. Daca decizia a fost luata si pe 18 august, de ce nu ne-a fost comunicata intr-o saptamana si ne-a fost comunicata pe 3 septembrie?

  "Cel care s-a sesizat imediat a fost domnul Iancu. Era langa televizor si a spus 'Stop, I am BkP, i am not PIC'. In etapa viitoare am jucat in albastru, proba pe care am depus-o pe 4 august la federatie. Pronuntarea trebuia sa fie data pana pe 29 aprilie. Acum TAS ne-a comunicat ca o sa decida pana sfarsitul lunii mai."
  , a spus Chivorchian la Informatia.


  http://www.sport.ro/liga-1/incredibi...?autoplay=true


 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Oct 2007
  Location
  Timis
  Posts
  799
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Asta e veche, a aparut in revista Tempo Timisoara inaintea meciului cu Craiova,numai ca presa noastra....
  PS liderul nu se schimba,dinamovistii stiu de ce

 3. #3
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Campionatul ar trebui castigat pe teren, indiferent de cine.

 4. #4
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Castig de cauza vor avea cei care vor trage cel mai abitir sforile din umbra..Iar"granzii" care se schimba doar intre ei..nu insa si naravurile au ''lectia"..invatata..inca de dinainte de 1989..
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 5. #5
  Banned Master
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2009
  Posts
  50
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by Anonimul View Post
  Castig de cauza vor avea cei care vor trage cel mai abitir sforile din umbra..Iar"granzii" care se schimba doar intre ei..nu insa si naravurile au ''lectia"..invatata..inca de dinainte de 1989..
  Sa vedem pe cate etape il suspenda pe Tamas, dupa cartonasul rosu de ieri ... As putea paria ca doar pe una, ca sa joace cu Steaua. Sau pe 2, dar atunci va sta cu Otelul si inca intr-un meci al lui Dinamo II. Ca o sa gaseasca iar Borcea o chichita in regulament, ca suspendarea se poate aplica si la meciurile echipei a doua.

 6. #6
  Banned Master
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2009
  Posts
  50
  Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top