Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: MCM Hotbird 13E

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default MCM Hotbird 13E

    Sal'tare la toata lumea !

    La mine de cateva zile nu mai merge MCM Europe de pe Hotbird 13E. La inceput am zis ca poate si-a schimbat parametrii, asa ca am verificat in noul TV Satelit --> OK, apoi pe Net --> la fel OK. verificat key --> la zi. Imagine ... neagra ! Unde este problema ? sau am ramas in urma cu stirile ?

    Thks.
    CristianTM.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    zii si tu ce sistem de receptie ai ( receptorul si cu ce cartela sau soft ) vedeai pana acuma

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verificat acu si merge pe Kaon cu soft de prin iulie(R_KSF-200Z_HW-16.80.01_Fech-031207_SW-0B.00.01_EMU-5.8.74_CA-2.2.2).
    Cu softul din 06.09.05 KSF-200FTA/HW-16.80.91/SW-0A.00.00 stiu sigur ca nu merge nici pe 13E nici pe 19E chiar daca sunt corecte cheile.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe ss2 cu merge cu cheile vechi fara probl.testat acu 10 min
    1.2 Fe offset,SRT DM2100,Invacom 0.3 dB - twin,Pearl Edition Single LNB 0.3 dB * 2, ss2 rev 2.6d + DVB3 715 2 CI ,0.9 Fe offset,Samsung 0.6 dB * 2, DiGi TV, SkyStar USB [ 47.15 N - 27.63 E ]

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: MCM Hotbird 13E

    Quote Originally Posted by CristianTM
    Sal'tare la toata lumea !

    La mine de cateva zile nu mai merge MCM Europe de pe Hotbird 13E. La inceput am zis ca poate si-a schimbat parametrii, asa ca am verificat in noul TV Satelit --> OK, apoi pe Net --> la fel OK. verificat key --> la zi. Imagine ... neagra ! Unde este problema ? sau am ramas in urma cu stirile ?

    Thks.
    CristianTM.

    Sorry ! Am omis: Kaon5702CI + soft de Extreme (last).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. hotbird-13E
    By MIG_35 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 1st October 2006, 04:43
  2. HotBird 4 to HotBird 7A = 13 East
    By Alone_Moody in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 26th April 2006, 22:14
  3. hotbird
    By stef25 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 6th January 1970, 06:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top