Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default HBO si Cinemax pe Max: no signal!

    No signal.. un mesaj care apare pe ecran.. fratilor reglatziva antena de receptie Mentionez ca mesajul este trimis de Max

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Galati
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate se vede,astia chiar vor sa-i concureze pe cei de la ...Digi!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de cate ori trebuie sa postez ca sa se auda : sunt teste pana la 1 oct

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-i prea inteleg pe astia de la Max(desi sunt abonat la ei deocamdata),ei se bat pentru locul 2 ?!de ce au scos TVRM,FLUX-ul si FAVORIT-ul in loc de ,sa zicem ETNO,REALITATEA,TARAF,ANTENA3,PROTV INTL care se mai gasesc o data pe acelasi satelit?!

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malcom
    nu-i prea inteleg pe astia de la Max(desi sunt abonat la ei deocamdata),ei se bat pentru locul 2 ?!de ce au scos TVRM,FLUX-ul si FAVORIT-ul in loc de ,sa zicem ETNO,REALITATEA,TARAF,ANTENA3,PROTV INTL care se mai gasesc o data pe acelasi satelit?!
    ETNO,REALITATEA,TARAF, dispar de pe sirius la 1oct, protvint nu mai e demult free, tp-ul de antena3 este pe spotul FSS al Sirius, deci are semnal jalnic in romania, si e mai bine sa-l transmita ei, cat despre restul le-au scos ca sa bage hbo+cinemax, au nevoie de banda, pentru a le transmite la un bitrate mai mare.
    Opentel 4000V, 2*0.3dB LNBs, offset 0.8m

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ETNO,REALITATEA,TARAF, dispar de pe sirius la 1oct, protvint nu mai e demult free

    @djcristi: spune si sursa de informatie cand faci asemenea afirmatii
    Iar ProTvIntl la mine este inca FTA ,asta numai daca receiverul meu nu-l decodeaza fara ca eu sa stiu

    Numai bine.
    Flavius.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine tot asa este se vede ca pasarea cerului pro tv int si de unde si pana unde sa-l codeze pentru ca este un program pentru toti romanii atat din tara cat si din afara

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-ar putea sa nu mai fie codat, cum era si inainte, dar acum vreo 2 saptamani era codat
    Opentel 4000V, 2*0.3dB LNBs, offset 0.8m

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    protvintl va ramane fta de aia ii zice international.. tot ce e posibil ca celelalte taraf si restul sa fie codate (datorita costurilor) de ce sa mai faca aia upload cand le face fie digi, fie focus sau max.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HBO si Cinemax au scapat de "No signal"
    Cine poate sa ne spuna bitrateul pe cele 2 canale

    Aurel

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IASI
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce teste domnule pina la 1 oct? Ieri era 3 oct si tot nu se vedeeau. Cred ca daca o tin tot asa o sa renunt la Max. Asta este nesimtire. Platesc abonament ca sa beneficiez de niste servicii nu ca sa ma uit la bec. Vine omul de la servici acasa obosit ca sa se relaxeze, da drumul la tv si in loc de un film bun la HBO sau Cinemax, apare no signal. Bravo celor de la Max tv. Nici macar site-ul lor nu l-au terminat. Si asta e tot in constructie ...cam de mult. Cred ca se pregatesc serios sa ajunga pe locul 2

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djcristi

    ETNO,REALITATEA,TARAF, dispar de pe sirius la 1oct, protvint nu mai e demult free, tp-ul de antena3 este pe spotul FSS al Sirius, deci are semnal jalnic in romania, si e mai bine sa-l transmita ei, cat despre restul le-au scos ca sa bage hbo+cinemax, au nevoie de banda, pentru a le transmite la un bitrate mai mare.
    Azi e in 4 Oct si Etno,Realitatea,Taraf(TV K-Lumea l-am omis intentionat pt ca nu e in MAX)sunt inca pe SIRIUS,loc unde Pro Tv int a fost fta intotdeauna in pachetul PRO!
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @newsat
    de cate ori trebuie sa postez ca sa se auda : sunt teste pana la 1 oct
    Ceva informatii noi?

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djcristi
    s-ar putea sa nu mai fie codat, cum era si inainte, dar acum vreo 2 saptamani era codat
    si la mine apare codat($) in lista PRO TV INT dar nu am avut niciodata probleme cu el pe Sirius!
    max tv tm7600 2va patched 0,9 raven quad lnb

  15. #15
    Andrey14
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    HBO merge de vreo 2 zile, dar Cinemax tot cu "No Signal" apare..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cinemax 2?!
    By ady18 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 26th September 2005, 15:02
  2. AXN, Cinemax
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 35
    Last Post: 19th April 2005, 12:00
  3. cinemax
    By tase1963 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 26th February 2005, 19:41
  4. HBO & Cinemax
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 26th February 2005, 19:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top