Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Ceva probleme

  1. #1
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default Ceva probleme

    Problemele mele sunt urmatoarele:
    1. De ce de ceva vreme nu mai merge sa deschid Polsat (Nagra) de pe 13E chiar daca am ultimul Softcam.key? Folosesc ProgDVB cu SS1 iar in monitorizarea lui Yankse apare "Invalid key"?

    2. Aceasta este o problema mai veche! Cu ProgDVB (cred ca am folosit versiuni incepind de 3.xx pina la 4.21) pe 13E Nu-mi gaseste Multivision! Am incercat sa scanez manual dar daca introduc frecventa pe care este pachetul Multivision TPS (parca 12662 cu polarizarea aferenta) semnalul dispare din bara de control! Cu aceeasi placa SS1 dar folosind Multidec 9.3 Multivision apare frumos la locul lui!

    Daca s-a mai intilnit cineva cu aceste probleme ... o parere in plus nu strica niciodata!

    Multam' mult

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cheia de la Polsat cu care merge la mine:
    N 7001 00 EBC882DE9C5F0A9A ;PolSat(13°E)
    N 7001 01 77A684B46494F6E4 ;PolSat(13°E)
    Partea cu ProgDVB nu am intalnit-o si mi se pare tare ciudata.
    f11

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @f11
    Ce plugin folosesti pentru decodare la ProgDVB?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fenrir

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt cu yanksee 1.06.
    Intradevar am reusit sa generez key-e pentru Polsat si cu fenrir cu un nagra.txt luat se pe esaee.com dar acum' merge doar cu Yanksee .
    Apropo de Prog DVB am incercat mai multe versiuni ,acum sunt cu 4.23 dar sincer nu am prea vazut diferente majore.
    Personal mai folosesc WatchTVPro 2.14 deoarece gasesc mai usor updatarea canalelor pe net.Folosesc Win98 , am un calculator mai modest.
    Cu stima
    f11

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multivision este pe 11662, daca ai introdus corect frecventa si nu ai mai avut semnal poate fi si de la LNB. Eu am un LNB Alps si am probleme cu el la frecvente sub 11700 MHz nu mai am semnal dar daca opres Progdvb-ul si-l pornesc pe acelasi program merge. LNB-ul cred ca este bun dar nu este comandat corect.
    Verifica progamele sub 11700 MHz si vezi daca merg cu ProgDVB-ul cum merg cu multidecu.
    Bafta!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa ai ECM corect la channel properties. Eu am avut probleme din cauza asta.

    Respect!

  8. #8
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai degraba m-as gindi la un ECM (apopos @wolferl poti sa-mi dai o valoare corecta?) fiindca acelasi LNB este legat si la receiver (Un EmTech) si care la Multivision nu face probleme

    Multam' mult!

    @f11
    Tot cu Yanksee vedeam si eu Polsat-ul! Actual folosesc Softcam.key din fisierele lui Xamuh! (Digi cred ca nu mai are timp sa actualizeze si fisierul asta pentru Softcam.key) O sa compar key-le date de tine cu cele din fisierul pe care-l folosesc eu!

    Multam' mult! ( si pentru adresa de unde pot sa iau nagra.txt!)

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru siguranta da inainte, un update la progDBV (clich de dpreapta la mouse pe program) da dupa aceea aply shi sigurat itzi va aprea ecm corect in yanksee iar dupa aceea un dublu click pe el in yanksee (de nu ai auto ecm bifat)...oricum chestia manuala mi se pare mai buna

    chestia cu diparitzia ecm-ului are 2 cauze(cel putin care le stiu eu...)prima este ca semnalul este f slab , nemaidentificind programul , a doua este un bug....care la acceserai sucsesive de programe codate (ca zappingul) ploduce o eroare de memorie (scrie not enought memory for buffer).chestia mi s-a intimplat de multe ori dar nu stiam care e cauza pina n-am incerct shi pe MY Theatre unde scrie negru pe alb in fereastra de pluginuri MD .cine vrea sa o incerce....mergetzi pe hispa shi zappinguitzi un pic pe tequilax (toate 3 poate shi xy ) iar apoi trecetzi pe playboy shi sexysat....dupa citeva zeci de accesari apare problema

    solutzia...inchidetzi programul (progDVB sau MyTheatre) shi il repornitzi

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La update trebuie sa apara si ECM daca nu:
    Pt MULTIVISION 1 ECM 161
    pt M 2 ECM 261, pt 3 este 361 ... pt 7 ECM 761. Daca nu ai ECM corect nu merge cheia, dar semnal tot trebuie sa ai pe frecventa respectiva.
    Bafta!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc sa fiu mai detaliat.

    1. In legatura cu Polsat eu am avut probleme la Multidec, legate de asocierea intre ECM PID si celelalte PID-uri si numele canalului. Inteleg ca folosesti ProgDVB iar cu acesta n-am avut probleme de acest gen pana acum.

    2. Verifica nivelul semnalului pe transponder, cu toti parametrii setati corect, eventual cu mai multe versiuni de ProgDVB. Daca ai semnal, valorile corecte de ECM le gasesti in ultima versiune de yankse-sid.cache, coloana 4, pentru a le confrunta cu cele gasite de ProgDVB.

    3. Vezi sa nu ai mai multe fisiere *.key (ex. nagra.key), eventual sterge fisierul SoftCam.key.used (ar putea fi una din cauzele pentru care Yankse spune 'invalid key').

    4. In ProgDVB, la scanarea satelitilor apar probleme intre canale cu aceiasi parametri, amestecandu-se numele canalelor de pe mai multi sateliti. Incearca sa faci un back-up la channel list-urile pe care le ai, sterge-le, reporneste ProgDVB, apoi scaneaza Hotbird (verifica intai semnalul pe tp. cu probleme) si vezi atuci ce obtii.

    Respect! si ne mai auzim daca nu se rezolva!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu merge spune-mi un mail sa-ti trimit channel list.

    Respect!

  13. #13
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema este aceeasi! Eu nu am semnal in momentul cind introduc frecventa 11662 (Am incercat sa schimb polaritatea fara vreun efect)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu iti spun cum rezolv la mine problema cu semnalul. Se poate insa sa nu fie aceiasi problema
    Inlocuieste programul in lista de Transponders (din ProgDVB) in fisierul 0130.ini.
    Pune 67=11662,V,27500,34 pe primul loc (1=11662,V,27500,34) si pe cel de pe primul muta-l in locul lui apoi da un scan pe tot satelitul. Problema la mine vine de la driverele placi. Placile ss1 si ss2 nu sunt capabile sa comande corect anumite tipuri de LNB.

  15. #15
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @f11
    Multumesc pentru cheia corecta Polsat 13E Este o greseala in fisierele lui Xamuh (sau nu este updatat!)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SS2 si ceva probleme legate de semnal!
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2004, 15:15
  2. CEVA NOU
    By coleep in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 3rd April 2004, 00:52
  3. CEVA NOU
    By coleep in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 3rd April 2004, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top