Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Darkstar2

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Darkstar2

    Sall.Sunt nou la sectiunea asta,as vrea sa stiu cum pot sa sterg sateliti care nu ma intereseaza si programele care nu-mi plac sau nu am semnal
    ?folosesc o imagine Darkstar2...si daca e cineva dispus sa facem schimb de linii folosesc CCcam,ast mess pe privat...Multumesc
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stie nimeni cum sau cu ce se se poate sterge programele si sateliti,la Nabilo DarkStar 2
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    banal,intri in satelite configuration,te duci pe satelitii pe care vrei sai stergi si dai erase[buton rosu]apoi salvezi[buton verde]/dai un restart la enigma si gata satelitii dispar
    la programe e mai greu pentru ca daca frecventa este activa i-ti apar apoi ca programe noi desi au fost sterse/cele inactive nu mai apar dupa stergere
    succes!
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    banal,intri in satelite configuration,te duci pe satelitii pe care vrei sai stergi si dai erase[buton rosu]apoi salvezi[buton verde]/dai un restart la enigma si gata satelitii dispar
    la programe e mai greu pentru ca daca frecventa este activa i-ti apar apoi ca programe noi desi au fost sterse/cele inactive nu mai apar dupa stergere
    succes!
    Am incercat cum zici tu,cu rosu sterg,dar verdele nu este salvare ci MARK.dar se sterg si acolo nu mai apar sateliti,in schimb la OK sunt toti la loc,si as vrea sa ii sterg si de aici ce nu ma intereseaza
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai simplu, foloseste OPEN DBEDIT, e program instalat in PC, cu care poti edita lista din DM dupa cum vor muschii tai, si mult mai usor decat pe DM.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Mai simplu, foloseste OPEN DBEDIT, e program instalat in PC, cu care poti edita lista din DM dupa cum vor muschii tai, si mult mai usor decat pe DM.
    Asa este asta e cea mai simpla si eficace metoda,pina sa citesc despre ea m-am chinuit o saptamina fara rezultat.Multumesc la Toti
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top