Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Canale dublate

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale dublate

    Cum scap de canalele dublate, in special pe Sirius imi apar dubluri aproape la fiecare canal desi nu se vede decat unul.TKS
    DM 500S-KLASSE

  2. #2
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    le stergi...
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    le stergi...
    pai le sterg si iar apar
    DM 500S-KLASSE

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by siti View Post
    pai le sterg si iar apar
    1).Daca ai semnal util(LOCK + SYNC) nu te chinui sa stergi canale din lista de "services";
    2).Serviciile TV/radio pot fi prezente, cu aceeasi denumire, pe un acelasi TP, din varii motive(tip de abonament, teste, cu si fara EPG) dar in acest caz au SID diferit;
    3).Sateliti diferiti, de pe aceeasi pozitie, transmit acelasi serviciu tv/radio cu acelasi SID;

    In lista de Bouquets TV/Radio poti sterge orice serviciu, si nu iti va reapare de doua ori.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    1).Daca ai semnal util(LOCK + SYNC) nu te chinui sa stergi canale din lista de "services";
    2).Serviciile TV/radio pot fi prezente, cu aceeasi denumire, pe un acelasi TP, din varii motive(tip de abonament, teste, cu si fara EPG) dar in acest caz au SID diferit;
    3).Sateliti diferiti, de pe aceeasi pozitie, transmit acelasi serviciu tv/radio cu acelasi SID;

    In lista de Bouquets TV/Radio poti sterge orice serviciu, si nu iti va reapare de doua ori.
    ok,nu vorbeam de lista de bouquetes,am priceput.TKS
    DM 500S-KLASSE

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by siti View Post
    Cum scap de canalele dublate, in special pe Sirius imi apar dubluri aproape la fiecare canal desi nu se vede decat unul.TKS
    Am patit si eu asa ceva de vreo 2 ori; asta se intampla dupa ce se facea AU (dar nu dupa fiecare AU, ci dupa 4-5-6 luni). Curios ca problema aparea pe fiecare imagine (PLi, Gemini, Nabilo - folosesc BarryAllen).

    Singura solutie pe care am gasit-o a fost reinstalarea imaginii din flash...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top