Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Dbox2 Nokia

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Dbox2 Nokia

    Sal,
    am si eu o intrebare. Imi apare tot timpul: ***Kanal zur zeit nicht verfügbar *** Am incercat cu mai multe image. La scanare nu gaseste nimic. E posibil sa fie tunerul dus? Stiti voi cumva o solutie?

    Multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica daca ai tensiunea la tuner pentru alimentarea lnb-ului.

    imagini gasesti aici.www.ump2002.net

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conecteaza un sat finder de tuner. Dai reboot, astfel verifici daca ai tensiune pe tuner.
    Daca este mort, vinde dbox2 pentru piese de schimb. Iar pentru al doilea Tv none Hd iti recomand dm600.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tensiune e doar 7 V. Dar parca trebuie 16-18 V. Sau?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa fie 14v pentru verticala si 18v pentru orizontala.
    pune dbox in loop cu alt rec {legi intrarea dbox la iesirea rec iar lnb il pui la intarea rec}si lasa rec pe un program care iti merge si dai la dbox o scanare pe frecventa pe care este si receptorul.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut asa cum ai zis. Am dat scan si a gasit. Problema e, daca de ex schimb pe dbox un progr care e pe un alt sat de ex de pe astra pe hotbird nu merge. Dar dac schimb si pe al doilea rec atunci merge. Si dac al dilea rec e oprit nu mai merge deloc. Sa fie tunerul?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    defectul este la tensiunea de alimentare a lnb-ului .vorbeste cu un electronist sa-ti verifice .

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hallo Levi
    Am avut aceeasi problema . Incearca si schimba LM317P,este un Regulator de Tensiune
    (Spannungsregler) si se afla in spatele la LCD montat pe o Placuta de racire din Kupru.
    Eu am instalat LM317T,dar trebuie pusa o placa isolatoare intre Regulator si racitorul din Kupru.Materialul costa cca 1,50 EUR.
    Daca doresti mai multe detalii te ajut daca pot.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top