Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default digi tv in siria

    Salutare - sunt nou pe aici si vreau si eu o lamurire - o sa plec in siria pentru cativa ani si as vrea sa imi cumpar un receiver de pe care sa pot vedea de acolo canalele romanesti si in special cele sportive de la gsp tv pana la camp spaniei si italiei.
    Ce imi sugerati sa-mi cumpar - e vreun dth sa aiba semnal acolo ?
    Astept sugestii

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate prinde in Siria. Asta e harta de acoperire pentru spotul pe care emite Digi.


  3. #3
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Se poate prinde Digi in Siria cu o antena de min 120.

  4. #4
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    @SatWien: conform hartii prezentate de tine, se prinde Digi si inca bine, in special in vestul Siriei!
    Cu o antena de 2m se prinde bine de tot, oriunde s-ar duce in Siria.
    @hadjadj: poti avea alte dth-uri romanesti: Akta TV pe Sirius (5E) - acoperire foarte buna, sanse bune sa intre Dolce pe HellasSat(39E) si chiar Boom TV - Amos (4V).
    Alegerea este a ta!
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default digi in siria

    nu se prinde nici un dth romanesc in siria
    ----------------------------------------------

  6. #6
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    nu se prinde nici un dth romanesc in siria
    Se prinde Akta TV in Kuweit si tu spui ca nu se prinde in Siria!
    Hai, fi serios
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  7. #7
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default




    Deci n-are cum sa nu se prinda si Digi...

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    PE FRONT, CONTRA CRİZEİ
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    locuiesc ın Turcia la 500km apropiere de İran şi captez Akta tv cu antena de 85 cm şi semnal 85% de aceea cred ca şi ın Siria se poate receptiona fara probleme

    pentru digi tv folosesc antena de 150 cm off set şi lnb invacom 0.3 db

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu m-am bazat pe harta de mai sus cand am zis ca nu se poate prinde.

    Oricum, cel mai simplu este de mers la fata locului si cerut unui vanzator de antene sa testeze TP-urile Digi. Daca semnalul este rezonabil, atunci se cumpara antena si LNB-ul. Daca nu, se incearca alte TP-uri de la alte DTH-uri din RO.

  10. #10
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    nu se prinde nici un dth romanesc in siria
    de ce? ca nu te lasa sirienii?

    dolce si akta se prinde bine mersi
    la boom iti trebuie antena mare 180-200cm

    gsp-ul il gasesti pe net
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    de ce? ca nu te lasa sirienii?

    dolce si akta se prinde bine mersi
    la boom iti trebuie antena mare 180-200cm

    gsp-ul il gasesti pe net
    ma refeream la diametrul antenei cui ii convine sa puna o parabola de 1km pe casa in italia boom abia il prin cu cu o antena 150 in nord
    ----------------------------------------------

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa aflii de la medicii care au facut facultatea in Romania si au neveste din Ro,daca au programe romanesti.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top