Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default nivel minim de semnal pt EON

    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.
    Care este nivelul minim de semnal pentru ca la downloadul EON de pe 7E sa nu mai apara intreruperi sau fisiere incomplete.
    Folosesc ProgDVD, pluginul SKYNET, am in ProgDVB semnal maxim 68 (antena e de 0.6 m) si foarte putine din fisierele pe care le capteaza SKYNETUL le duce bine pana la capat.
    Oricum tot ceea ce stiu in domeniu in momentul de fata am aflat din topicurile din acest forum si daca pot sa optimizez ceva please help.
    Mersi!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai o incompatibilitate in sistem! La multi Skynet-ul face probleme si nu e de la semnal! Mie imi merge si cu 26-27% . Mai bine incearca cu varianta fara ProgDVB poate o sa-ti mearga mai bine.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bifeaza auto-set multicast pid in data service din server4pc. vezi ca e un pid 1041 parca care treb sa nu il ai in skynet (e pid pe care se face down de la eon).
    poate e mai simplu sa-ti faci abo

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are SkyNet-ul in ProgDVB asa cum zicea el n-are nici o legatura cu pid multicast! Trebuie bifate pid-urile 786,785 si 1041 doar daca foloseste SkyNet-ul in afara ProgDVB-ului.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat ceva daca foloseste SkyNet-ul in afara ProgDVB-ului poate avea si pidurile din technisat doar ca trebuie sa puna in skynet.ini in fata pid-urilor #. Trebuie sa arate astfel #786,#785,#1041.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si varianta externa de ProgDVb dar fenomenul se repeta. Am incercat si cu mai multe variante de fisiere .ini luate din diverse parti sau editate de mine, inclusiv cu cea a unui prieten la care totul merge OK dar din pacate doar fisiere mici (max 10 Mb) vin complete; mai ales la cele mari apare linia rosie.
    Am citit ca ar mai putea fi si problema de hard (fragmentarea).
    Mersi pentru raspunsuri. Caut in continuare o solutie ...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Proble vine de la calculator iti spun asta sigur! La mine vin si arhive de 700-800 M pe cand la cativa prieteni la care le-am mai instalat eon-ul nu le vin decat arhive mici de pana la max 20M .Si inca ceva :ei si-au cumparat calculatorul pe componente pe cand eu l-am luat gata configurat. Asa ca poate fi si asta problema... Un mic conflict undeva si skynet-ul nu mai merge...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cred ca e problema de computer,si eu prind multe erori.
    la mine se intimpla un fenomen ciudat
    prind multe fisiere mari numai dupa ora 3-4 am si pina pe la 8 am Ajunge la o rata de trasfer si 120K/s per fisier si merge fara probleme.
    Asta la un semnal de max 33%.

    Am adus in skimb cu eonul un dvd intreg (vreo 99 fisiere fara eroare la nivelul asta intr-o noapte ).
    cred ca e si ceva cu softul ./piduri folosite.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si pe Astra pe AliceSat si Netsystems si am aceeasi problema, cred ca din cauza ca aici sunt prea multe piduri. Cineva dintre voi le foloseste ? Merita mai mult ca EON?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai aici se vorbeste de fisiere trase prin fs sau cele normale offline?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nivel semnal modificat....
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th December 2006, 07:39
  2. Nivel semnal...
    By Rely in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 26th April 2006, 06:17
  3. Nivel semnal Vias*t si kiosk zona Deva
    By ilav in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 31st March 2005, 12:03
  4. variatie nivel semnal
    By calin2k in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 27th November 2004, 19:03
  5. nivel de semnal pe thor (1w) - conax
    By marcelll in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 23rd December 2003, 17:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top