Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Focus pe DIGI

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus pe DIGI

    Domnilor,

    Va cer sfatul intr-o problema. Pana acum vreo juma` de an imi intrau si cateva canale de Focus pe receptorul Hyundai de la Digi. Antena e la tara si ma duc acolo cam o data la luna. Ieri am fost si am dat o scanare a retelei in speranta ca-mi vor intra canalele free in special Brava TV dupa care se da-n vant nevasta-mea si Baby Tv pentru aia mici , dar surpriza nu mi-au mai intrat nici un canal de Focus, in schimb celelalte bugaresti au intrat fara probleme.
    Stie cineva de ce nu mai pot receptiona Focus.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ori n-ai scanat frecventa corecta pentru Brava - 11747H - ori ai prea multe programe in lista. Baby nu este pe 1W.
    SHALOM

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O FI VRUT SA SPUNA BEBE TV pe 12245 H 28000 5/6

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    bacau
    Posts
    632
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era fta sau free to air bebe tv,acum e "conax-at"!
    FOCUS-UPC;RCS-digital cablu;Digi Net;Digi mobil;BAYERN MUNCHEN &ACMILAN;
    .de

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Simplu, daca nu stii s-au codat multe programe. Uite aici o lista cu ce se poate prinde http://www.flysat.com/1west.php sau http://www.lyngsat.com/1west.html, scanezi manual trasnporderii pt Hyuday ca sa mearga, ca sunt multe frecvente pe care Hyudnay nu le are si nu le stie. Cand dai scanare manauala, alage Hotbird(de fapt nu e Hotbird, dar ca sa nu se faca erori) dupa care bagi frecventa de pe site cu Symol Rate si va merge.


    Bafta!
    Last edited by ionut_m_bv; 12th April 2009 at 18:49.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top