Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default "problema" dm500 cu pli jade1 enigma1

    Salut,
    am urmatoarea problema, la vizionarea canalelor apar anumite freez-uri, aleator,si nu conteaza canalul cat nici satelitul, si nici transponderul. Dupa 10-15 freez-uri apare si un decalaj intre sunet si imagine. In timpul freez-urilor apar asa zisele pixelari, un freez nu dureaza mai mult de MAXIM 2 secunde, majoritatea sunt de maxim 1 secunda.
    Dupa o perioada mai lunga de timp, de ex : 1 noapte, canalul respectiv este in freez complet, iar la maxim 2 zile trebuie sa dau restart la DM prin power cord!

    mentionez urmatoarele
    softcam : ccc 2.1.0, 20 servere max hop3
    /var over network

    PS: la fel face si cu ccc 2.0.11

    PLS Help ?
    Last edited by oddyutza; 11th April 2009 at 11:28.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca ai pm !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    update :
    am facut update la pli jade2 enigma 1
    in ccc cfg au fost modificate urmatoarele :
    DEBUG : no
    DISABLE EMM : yes
    EXTRA EMM LEVEL : no

    mai face, dar mai putin, prima zi de test a fost ok, dupa o noapte a aparut doar un decalaj intre sunet si imagine, dar nu era freezed cu totul!

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica sa ai suficienta memorie libera si redu la hop2.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top