Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default Update focus fara MGM ?

    O cartela de focus full pusa in dm800 a facut update la data de 1 ale lunii, merge totul ok de pe card, mai putin MGM pe care-l gaseste cu greu din share, din hop2 desi am carduri ale acestui provider si in hop 1.
    Are cineva o explicatie pentru acest fenomen?
    Gigel


  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    O cartela de focus full pusa in dm800 a facut update la data de 1 ale lunii, merge totul ok de pe card, mai putin MGM pe care-l gaseste cu greu din share, din hop2 desi am carduri ale acestui provider si in hop 1.
    Are cineva o explicatie pentru acest fenomen?
    Am patit si eu si alti la fel, nu cu MGM ci cu Antena1, Prima tv s.a. . Am rezolvat asa : http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=65320&page=45
    Incearca sa lasi dm800 pe tp-ul cu tvr1.

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    O cartela de focus full pusa in dm800 a facut update la data de 1 ale lunii, merge totul ok de pe card, mai putin MGM pe care-l gaseste cu greu din share, din hop2 desi am carduri ale acestui provider si in hop 1.
    Are cineva o explicatie pentru acest fenomen?

    Asta se intampla cand softcam-ul nu face AU corect si nu activeaza toate SID-urile.
    Scoate cablul de net din dream si apoi ia toate programele din pachet, la rand. Pe cele care nu pornesc imediat, ramai 1-2 minute pentru a-l forta sa-si faca AU din nou.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat astfel:

    - pus DISABLE EMM : no in cccam.cfg

    - deconectat cablul de net
    - pus pe tvr1 circa 2-3 minute, dat pe MGM si era ok
    - ulterior am verificat canal cu canal si mergeau toate din pachet
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top