Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: RUGAMINTEEEE!

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default RUGAMINTEEEE!

    Cui i se face mila de mine si-mi spune ca la prost cum sa bag un patch Concorde intr-un 4125ev.Nu am nici cea mai vaga idee ,dar sunt dispus sa incerc.Pt 4155si 4355ev procedeul este identic?
    Am un cablu port serial-RSA232 si un altul RSA-RSA.Dn-up managerul se foloseste inainte sau dupa patchuire?
    MULTAM!
    tot eu...la bine si la greu....

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Cam asa ...

    Ai nevoie de :

    - un cablu NULL-MODEM DB9 la DB9 ( 9 pin mama la 9 pin mama ) cu TX si RX in cross ( adica emisia si receptia legate in cruce - pinii 2si 3 )
    - ai grija sa identifici corect softul necesar
    - conectezi PC cu STB , lansezi procedura corespunzatoare si introduci
    repede cablul receptorului in priza !
    - stau cuminte si astepti pana spune el ca-i gata !
    - scoti si repui receptorul in priza !
    - nu ai nevoie de Dn-Up

    Mihai

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cam asa ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Ai nevoie de :

    - un cablu NULL-MODEM DB9 la DB9 ( 9 pin mama la 9 pin mama ) cu TX si RX in cross ( adica emisia si receptia legate in cruce - pinii 2si 3 )
    - ai grija sa identifici corect softul necesar
    - conectezi PC cu STB , lansezi procedura corespunzatoare si introduci
    repede cablul receptorului in priza !
    - stau cuminte si astepti pana spune el ca-i gata !
    - scoti si repui receptorul in priza !
    - nu ai nevoie de Dn-Up

    Mihai
    Mihai,uite ce-am facut:am urmat instructiunile si nu s-a instalat patchul Concorde pt.4125 luat de la sectiunea STRONG FILES.Am incercat sa bag patch pt. 4355 .cablul a functionat,dar acum cand bag receptorul in priza se aprinde ledul rosu si nimic nui mai face.S-a dus memoria flash?Pot eu sa-i fac ceva sau numai dus la reparat. Te rog raspunde-mi cat poti de repede. MULTUMESC
    tot eu...la bine si la greu....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cam asa ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Ai nevoie de :

    - un cablu NULL-MODEM DB9 la DB9 ( 9 pin mama la 9 pin mama ) cu TX si RX in cross ( adica emisia si receptia legate in cruce - pinii 2si 3 )
    - ai grija sa identifici corect softul necesar
    - conectezi PC cu STB , lansezi procedura corespunzatoare si introduci
    repede cablul receptorului in priza !
    - stau cuminte si astepti pana spune el ca-i gata !
    - scoti si repui receptorul in priza !
    - nu ai nevoie de Dn-Up

    Mihai
    Mihai,uite ce-am facut:am urmat instructiunile si nu s-a instalat patchul Concorde pt.4125 luat de la sectiunea STRONG FILES.Am incercat sa bag patch pt. 4355 .cablul a functionat,dar acum cand bag receptorul in priza se aprinde ledul rosu si nimic nui mai face.S-a dus memoria flash?Pot eu sa-i fac ceva sau numai dus la reparat. Te rog raspunde-mi cat poti de repede. MULTUMESC
    Pt. seria 6xxx urmez aceeasi pasi sau e diferit?Daca difera ,te rog, zi-mi cum procedez.
    tot eu...la bine si la greu....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default gresala

    daca ai facut gresala sa bagi in 4125 , soft de 43xx singura solutie este la cluj
    sa-l duci sa rezolve flaschul .
    la 4125 memoria este doar 1M si ai blocat flascul.

    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: gresala

    Quote Originally Posted by marcobelo
    daca ai facut gresala sa bagi in 4125 , soft de 43xx singura solutie este la cluj
    sa-l duci sa rezolve flaschul .
    la 4125 memoria este doar 1M si ai blocat flascul.

    MARCOBELO
    nu ma pun cu tine prietene.Multam pt sfat,o sa-l duc la ATTILA la CLUJ,el sunt sigur ca-l face.Spune-mi cum bag Matrix1.180 intr-un Matrix1.230.Folosesc Fun4 ,programulFun magic si nu reusesc nicicum.Ori scrie invalid card,ori image corrupt.S-auzim de bine.Sa sti ca pe 4355 am pus Conc si mi-a reusit.PA
    tot eu...la bine si la greu....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top