Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default pli jade 2image instalare picon

    stimati colegi de forum, ma poate ajuta cineva cu instalarea de picon pe aceasta imagine?
    Multumiri anticipate!

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Gasesti picon-uri ~ pt. orice DTH,pe serverul lor,cu addons.
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    buton albastru-software management-downloads-plicons...........



    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut aceasta operatiune, dar nu mi-a aparut nimic.Unde gresesesc sau care e problema? Trebuie un anumit skin? sau...?
    Multumiri!

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    .......pune skinul X-line (addons) mda...... pe cel de baza,nu merge
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza! Va multumesc mult!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default pli jade 2 image

    este posibil la aceasta imagine de a avea ora(ceasul) in permanenta intr-un colt al ecranului? L gemini si nabilo este posibil asa ceva prin osd optiuni.
    Multumesc!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar, pe D*lce e ok, dar pe Jiji mie nu-mi functioneaza desi am descarcat piconurile pt acest pachet. E doar la mine?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine la fel...

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Desi nu am PLI instalat, din cate stiu aceasta neconcordanta apare atunci cand denumirea picon-ului nu corespunde cu denumirea canalului. La download picon, Intelsat-ul este pe 0.8W(ex. 08W ProTV.png) , daca in satellites.xml aveti Intelsat pe 1.0W modificati si la denumire picon(10W ProTV.png) , apoi verificati sa corepunda denumirea canalului din lista cu denumirea picon-ului. Sper sa va reuseasca.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi incerca, multumiri!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top