Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale nememorate DM800 - Gemini 4.1

    Salut, am o problema pe Gemini 4.1 - DM800 , scanez manual pe un TP gaseste SBO 1 HD, SBO2 HD , ITV HD pe alt TP ... Nu se memoreaza nici batute, nu le regasesc nici in "New" nici in lista de canale pe sateliti nici in pachete ... cand scanez pe tot satelitul nu le gaseste deloc ... sau cel putin asa cred ca nu stau cu ochii lipiti de lista ... am pus manual SBO 1/2 HD si merge ... ITV HD nu merge ... in afara de metoda manuala cu editorul dreamset/dreamedit mai pot face ceva sa regasesc canalele astea?

    Multumesc

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by matrixul View Post
    Salut, am o problema pe Gemini 4.1 - DM800 , scanez manual pe un TP gaseste SBO 1 HD, SBO2 HD , ITV HD pe alt TP ... Nu se memoreaza nici batute, nu le regasesc nici in "New" nici in lista de canale pe sateliti nici in pachete ... cand scanez pe tot satelitul nu le gaseste deloc ... sau cel putin asa cred ca nu stau cu ochii lipiti de lista ... am pus manual SBO 1/2 HD si merge ... ITV HD nu merge ... in afara de metoda manuala cu editorul dreamset/dreamedit mai pot face ceva sa regasesc canalele astea?

    Multumesc
    Dupa ce iti apare mesajul "Scan done" (parca asa scrie) trebuie sa apesi tasta OK. NU apasa tasta EXIT decat dupa ce dai OK..


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    Dupa ce iti apare mesajul "Scan done" (parca asa scrie) trebuie sa apesi tasta OK. NU apasa tasta EXIT decat dupa ce dai OK..

    Asa am facut, am apasat OK. , nu functioneaza.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale nememorate

    Quote Originally Posted by matrixul View Post
    Salut, am o problema pe Gemini 4.1 - DM800 , scanez manual pe un TP gaseste SBO 1 HD, SBO2 HD , ITV HD pe alt TP ... Nu se memoreaza nici batute, nu le regasesc nici in "New" nici in lista de canale pe sateliti nici in pachete ... cand scanez pe tot satelitul nu le gaseste deloc ... sau cel putin asa cred ca nu stau cu ochii lipiti de lista ... am pus manual SBO 1/2 HD si merge ... ITV HD nu merge ... in afara de metoda manuala cu editorul dreamset/dreamedit mai pot face ceva sa regasesc canalele astea?

    Multumesc
    Salut.Pune la "Clear before scan"=OK dupa care dai scanare.
    DM 800+DM 500+SUNRAY R4 SE+Samsung 55 UH 8590(UltraHD)3D-138cm+
    Offset 1,2m H-H+Offset 1,2m +Toroidala 90 -2lnb.

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil sa le memoreze in lista de DATA. Asa patesc eu cu HD-urile de la albanezi.


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat in toate modurile posibile, nu le memoreaza.
    In lista de sateliti am 3 optiuni:

    - Services
    - Packages
    - New

    nu le regasesc in nici unele.

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza pe calculator programul Dreambox Edit si selecteaza la satelitul respectiv sa-ti arate doar lista cu canale de date (Data).


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si in DreamboxEdit sterge toate serviciile ce au aceeasi frecventa (exacta sau pe-aproape) cu transponderul pe care doresti sa-l scanezi
    dupa editare, save, upload si "killall -9 enigma2" in telnet (nu este acelasi lucru cu restart enigma!)

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    ...si in DreamboxEdit sterge toate serviciile ce au aceeasi frecventa (exacta sau pe-aproape) cu transponderul pe care doresti sa-l scanezi
    dupa editare, save, upload si "killall -9 enigma2" in telnet (nu este acelasi lucru cu restart enigma!)

    Da, muyltumesc. Manual a mers ...am si scris mai sus ... de prima data de cand am tot testat/butonat ... credeam ca am vreo sansa sa mearga folosind doar telecomanda ...

    killall -9 enigma2 --> omoara toate procesele enigma2 daca faci asta nu merg servicii importante dupa, mai sanatos e un restart de enigma2 ...dar cum vad eu ca sint facute OS-urile pana ajung la o versiune stabila mai bine dai restart la tot boxul pe DM800. ...
    Last edited by matrixul; 15th April 2009 at 18:20.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top