Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
 1. #1
  Târnacopist Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  /home/satwien/
  Posts
  6,001
  Posts Thanks / Likes

  Exclamation Ce posturi TV din Republica Moldova sunt pe sateliti?

  Stie cineva detalii de receptie pentru posturi TV din Moldova? Eventual niste feed-uri ar fi superb

 2. #2
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  La 0,8 W ai pe 11823 H, SR 28.000, FEC 7/8

  Pro TV Chisinau
  NIT
  Prime
  Moldova 1
  TV 7
  Eu TV
  N4

  Doar EU TV este vizibil (din câte ştiu eu), celelalte nu merg nici măcar în share.

  Mai ai pe Eutelsat W2

  TVM Internaţional - 12703 H, SR 2749, FEC 3/4

  STS - 12719 H, SR 9000, FEC 3/4.


 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2004
  Location
  Romania
  Posts
  391
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by SatWien View Post
  Stie cineva detalii de receptie pentru posturi TV din Moldova? Eventual niste feed-uri ar fi superb
  vezi thor 1w 11823 h 28000 7/8

  dar par intrerupte (sunt decodate dar ecranul ramane negru)

 4. #4
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Abonatii Focus Sat din Romania pot viziona canalele tv din republica Moldova sau sunt distribuite exclusiv pentru abonatii de peste Prut ? Multumesc anticipat.
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 5. #5
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2004
  Location
  Romania
  Posts
  391
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by Anonimul View Post
  Abonatii Focus Sat din Romania pot viziona canalele tv din republica Moldova sau sunt distribuite exclusiv pentru abonatii de peste Prut ? Multumesc anticipat.

  Desi am focus full nu le deschide in local (11823H)

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Feb 2008
  Posts
  287
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sunt doar pentru cei de peste Prut,la noi nu se pot deschide.

 7. #7
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2003
  Location
  West of Romania
  Posts
  380
  Posts Thanks / Likes

  Default EUtv

  La EU, care constant prelua TVRi, aseara era mira , iar in seara asta a aparut individul de la Partidul Crestin Democran cu discursul lui.. e cam clar cine e in spate, nu?!
  Oricum individul vorbeste un pic altfel decat Vorodin, merita sa ascultati... TVm-i în schmb e postul comunistilor, e jenat ce mani....re poti vedea, si Ceausescu ar fi invidios
  SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

 8. #8
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Sep 2004
  Location
  R.Moldova, or.Cimislia
  Posts
  305
  Posts Thanks / Likes

  Default

  EuTV din 6 aprilie nu mai retransmite TVRi. I-a fost interzis de SRTv.

  autor: Raisa LOZINSCHI
  TVR i-a interzis postului roşchist „EU TV” să-i mai retransmită emisiunile pe teritoriul R. Moldova şi îl ameninţă cu judecata dacă nu se va conforma acordului semnat în acest sens

  Societatea Română de Televiziune (SRTv) i-a interzis, săptămâna trecută, postului propepecedist „EU TV” de la Chişinău să mai retransmită emisiunile TVR Internaţional. Deşi directorul postului de televiziune de la Chişinău, Viorel Buzdugan, a semnat un acord prin care acceptă interdicţia, „EU TV” continuă să retransmită emisiunile TVR Internaţional (!). Mai mult chiar, şeful departamentului ştiri şi programe informative de la „EU TV”, Igor Burciu, a negat, ieri, pentru JURNAL faptul că SRTv i-ar fi interzis postului la care lucrează acest lucru (imaginea alăturată arată că Burciu minte – n.r.).
  Care au fost motivele pentru care SRTv a luat o asemenea decizie, ne spune Marian Voicu, membru al Consiliului de Administraţie al SRTv, în interviul de mai jos.

  - Dle Voicu, ce a determinat conducerea TVR-ului să interzică postului „EU TV” să mai retransmită TVR Internaţional în R. Moldova?

  De câteva luni bune, Televiziunea Română primeşte semnale că postul „EU TV” nu mai reuşeşte să fie imparţial, obiectiv şi să respecte reguli ale unei deontologii profesionale cu care am fost de acord împreună atunci când am pus bazele acestei cooperări. Una din condiţiile puse atunci când am fost de acord ca „EU TV” să redifuzeze TVR Internaţional a fost ca acest post de televiziune să fie cât de cât obiectiv într-un climat media din R. Moldova pe care îl cunoaştem destul de bine şi să nu fie un instrument de propagandă de partid. Iată că de aproape un an de zile, de când „EU TV” retransmite TVR Internaţional, am primit numeroase semnale că acesta nu mai reuşeşte să fie imparţial şi că a devenit un instrument de propagandă pentru un partid sau altul şi că lumea nu mai înţelege în Moldova, uitându-se la „EU TV” care retransmite TVR Internaţional, dacă TVR şi statul român sunt de acord şi garantează sau cauţionează această politică editorială a „EU TV”.

  - Aţi primit semnale referitoare şi la faptul că Jurnalul TVR a fost substituit în câteva rânduri la „EU TV” cu emisiuni realizate de liderul PPCD Iurie Roşca contra opoziţiei?

  Exact. Am luat legătura cu cei de la „EU TV” şi ni s-a spus în mod neoficial că „a încercat domnul Roşca să vadă dacă merge” şi pentru că au fost anumite reacţii, acesta a renunţat. Dar noi le-am transmis celor de acolo că niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva. Nici preşedintele Ion Iliescu, nici Emil Constantinescu, nici Traian Băsescu nu au îndrăznit vreodată să întrerupă Jurnalul TVR. Şi este cu atât mai ciudat că lucrul ăsta doreşte să-l facă un om care a intrat într-un parteneriat cu TVR Internaţional.

  - Când aţi luat decizia de a interzice acestui post să retransmită programele TVR Internaţional?

  - Am decis să somăm „EU TV” să iasă din acest contract, i-am invitat la negocieri în care să le transmitem acest punct de vedere. Dânşii şi-au trimis un reprezentant săptămâna trecută, pe directorul Viorel Buzdugan, care a semnat un acord prin care angajează „EU TV” să nu mai retransmită TVR Internaţional.

  - Erau şi nişte termene impuse în acest acord, fiindcă astăzi (ieri – n.r.) „EU TV” mai retransmitea la amiază TVR-ul...

  „EU TV” nu mai are dreptul să retransmită TVR-ul. A fost transmisă o hârtie şi la Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) de la Chişinău...

  - În anticamera CCA ni s-a spus că nu au primit nicio scrisoare în acest sens...

  Dacă ei consideră că nu au primit-o, noi suntem deja obişnuiţi. După ce TVR-ului i-a fost ridicată ilegal licenţa, nu prea mai avem încredere în politica CCA-ului şi în imparţialitatea acestei instituţii. Dar e bine să ştie moldovenii că, în acest moment, „EU TV” nu mai are niciun drept să retransmită TVR Internaţional şi că îi facem în mare parte răspunzători pentru confuzia creată. TVR-ul n-a fost niciodată solidar cu această politică editorială. Am încercat să ieşim cât mai repede, mai ales că este şi campanie electorală în R. Moldova. Dacă dânşii nu vor înceta retransmiterea TVR-ului, atunci ne revedem în instanţa de judecată.

  - Nu există vreun regret al TVR-ului că acest post nu o să mai fie văzut aici?

  Acesta este marele nostru regret. De aceea am considerat că poate „EU TV” va reuşi până la urmă să-şi revină şi să fie un post de televiziune care să nu transmită mesaje politice. Dar, din păcate, nu s-a reuşit. TVR-ul se vedea la „EU TV” cum se vedea – de la 17.00 la 00.00 era „EU TV”, iar emisiunile cele mai importante ale TVR-ului erau difuzate la 3.00 – 4.00 noaptea, în special cele care erau defavorabile domnului Voronin. Şi atunci am zis că aceasta este cea mai bună soluţie.

  - O să căutaţi alte soluţii pentru a retransmite TVR-ul în R. Moldova?

  Nu ştiu cum se va rezolva problema retransmiterii TVR pe teritoriul R. Moldova, mai ales atât timp cât comuniştii sunt la putere. Să sperăm că o eventuală decizie la CEDO va obliga statul moldovean să repună în undă pe eter TVR1. Eu înţeleg că domnul Voronin are o mare dragoste pentru Moscova, dar totuşi în R. Moldova se vorbeşte limba română, nu cea rusă. Cât despre TVR Internaţional, noi vom căuta în continuare soluţii pentru a fi retransmis. Mizăm, totuşi, pe faptul ca CCA să respecte legea şi să nu mai ia decizii abuzive, aşa cum a făcut în cazul TVR1.

  - Vă mulţumim!

  Interviu realizat de Raisa LOZINSCHI
  http://www.jurnal.md/article/12184/
  Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
  100 MB optica (unlim)

 9. #9
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  3,359
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Stiu ca scriu cu intarziere dar am mai gasit un program pe 16 est

  CTC MOLDOVA ! sau TV dixi

  lyngsat zice ca e codycript dar eu il vad FTA ....

  datele :

  Eutelsat w2 16 ° E
  Fregventa : 12719
  Polaritatea : Orizontala
  FEC 3/4
  Symbolrata 9000

  ....

  imi cer scuze daca se stia deja !

 10. #10
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Sep 2004
  Location
  R.Moldova, or.Cimislia
  Posts
  305
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Toate posturile TV si radio de pe satelit din R.Moldova le gasiti dupa link:

  http://www.frocus.net/main.php?lng=r...al&pag=1&iz=md
  Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
  100 MB optica (unlim)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top