Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: lini cccam

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Talking lini cccam

    am 4 lini in cccam eu le vad online la server iar la clienti sint offline deci ei vad linia mea offline desi eu sint on , am vorbit cu ei si spun ca ei sint online dar linia mea este offline ,am schimbat parola de la linie acelas lucru , trebue sa spun ca pina acum cele 4 lini au mers bine le am de 6 luni ,celelate pe care le am nu am probleme merg bine , ce problema sa fie ? nu se conecteaza cu serveru lor dar de ce ?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, verifica hostul tau , daca e actualizat IP ul tau la ei ( dyndns.com sau no-ip ) ( intra pe pagina lor si vezi daca e ok ) . bafta .

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut, verifica hostul tau , daca e actualizat IP ul tau la ei ( dyndns.com sau no-ip ) ( intra pe pagina lor si vezi daca e ok ) . bafta .
    cum sa intru sa vad daca este actualizat ip ca nu stiu ?

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai cont la dyndns.com bagi userul si parola/in stanga ai My SERVICES / La HOST SERVICES dai click pe contul tau scris cu albastru ex: politimisoara.dyndns.com (la mijlocul paginii) / Use auto detected IP address ex:11.111.111.111. / save changes


  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    nu eu am intrebat cum sa intru la ei sa vad daca este ip meu online

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    am 4 lini in cccam
    ce sunt alea?
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    nu eu am intrebat cum sa intru la ei sa vad daca este ip meu online
    Ip-ul tau e ok,pentru ca apari online la mine.Deci alta e problema.Am vazut ca folosesti CCcam 2.1.0. Incearca si pune 2.0.9 sau 2.0.11 si vezi daca respectivii te mai vad offline.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Ip-ul tau e ok,pentru ca apari online la mine.Deci alta e problema.Am vazut ca folosesti CCcam 2.1.0. Incearca si pune 2.0.9 sau 2.0.11 si vezi daca respectivii te mai vad offline.
    am incercat si cu 2.0.11 tot la fel ,

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default Try this

    Ai deschis portul in router si ai facut NAT catre dream?
    Linii F ai creat pentru abonatii tai?

    Vezi sa nu inceapa cu #
    Atentie si la spatiile din linii
    ex.
    F: user password 2 1 0 { 0:0:2 } user.adresadyndns.org

    Daca tot nu merge, incearca din telnet
    Daca afiseaza citeva caractere ciudate, conexiunea IP e ok.
    Ctrl_c, apoi e


    killall -9 /var/bin/CCcam_2.0.11
    porneste
    /var/bin/CCcam_2.0.11 -d
    vezi ce zice
    Ctrl C
    Reporneste dream-ul

    Inclin sa cred ca e o problema de NAT (Network Address Translation)


    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    am 4 lini in cccam eu le vad online la server iar la clienti sint offline deci ei vad linia mea offline desi eu sint on , am vorbit cu ei si spun ca ei sint online dar linia mea este offline ,am schimbat parola de la linie acelas lucru , trebue sa spun ca pina acum cele 4 lini au mers bine le am de 6 luni ,celelate pe care le am nu am probleme merg bine , ce problema sa fie ? nu se conecteaza cu serveru lor dar de ce ?
    Last edited by HarryE2007; 7th April 2009 at 16:06.

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da click aici: http://whatismyipaddress.com/
    si vezi daca IP-ul pe care ti-l afiseaza e de forma *.*.242.62
    Daca nu e, inseamna ca trebuie sa-ti faci update la dyndns.
    Daca IP-ul e OK, inseamna ca e ceva gresit in liniile schimbate intre voi.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un prieten patea la fel.

    Am dat disable la firewall din router si de atunci nu a mai aparut problema asa frecvent.

    Incearca sa dai un reboot la router sa vezi daca apar online. La el asa se intampla. Dupa ce dadeam reboot apareau toti online o vreme cand din nou deveneau offline.

    El foloseste un router Asus 500g Premium.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Da click aici: http://whatismyipaddress.com/
    si vezi daca IP-ul pe care ti-l afiseaza e de forma *.*.242.62
    Daca nu e, inseamna ca trebuie sa-ti faci update la dyndns.
    Daca IP-ul e OK, inseamna ca e ceva gresit in liniile schimbate intre voi.
    da ip este bun poti sa VERIFICI SI tu la tine in server am linia la tine si merge bine , deci eu am 100 lini si numai 5 am problema asta restu merg normal

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un fenomen asemanator, oarecum....

    am 100 de peeri in cccam..

    3 din ei sunt conectati , imi arata si ce localuri au respectivii peeri insa ca si clienti mi-i arata in CCcamInfo PHP1.2 astfel: Connected Clients with no pair: si enumereaza acesti 3 clienti.

    Am verificat liniile cu CCcam Lines Manager v1.3 fara nici o eroare!

    Lucru ciudat, toate celelalte linii sunt complete in InfoPHP...de tipul:

    Type Client Server Cnt Ping RE Shares hop1 hop2 EcmOK - %Note CAID/Idents LOCAL

    Astept pareri!
    Last edited by multimedia; 7th April 2009 at 23:01.
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  14. #14
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt. liviusco: daca dupa liniile F (cu probleme) ai pus dns alias, sterge alias-urile si reporneste Cccam. S-ar putea sa mearga.
    pt. multimedia. Ce spui tu se intampla pentru ca linia F merge la un IP si linia C vine de la altul. Cu alte cuvinte, tu iei de la un server si dai altui server.
    Toate cele bune.

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    da ip este bun poti sa VERIFICI SI tu la tine in server am linia la tine si merge bine , deci eu am 100 lini si numai 5 am problema asta restu merg normal
    Mai taie din linii, 100 este enorm pentru un dreambox, chiar daca iei numai localele de la fiecare.
    Eventual, fa un test: pune un cccam.cfg in care sa apara numai liniile care nu vor sa se lege. Daca asa se leaga, e clar de unde apare problema ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top