Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default Viasat si Dragon module

    Folosesc card original de Sky UK si SKY Italia in Dragon dar nu reusesc sa obtin AU decat in receptorul oficial.
    A testat cineva dintre voi cartela de Viasat sau alt abo oficial in NDS cu cam de Dragon ? A obtinut cineva AU pe cam Dragon?

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    202
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry Fanta nu stiu daca merge , atit pot sa-ti spun ca Dragonul nici la premiere nu face update , de aia folosesc Alphacrypt.
    S-ar parea ca e o boala de la Dragon de a nu face update la chei.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    694
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU o sa faca niciodata AU o cartela de videoguard pe Dragon Module/T-REX.Nici emulatoarele de DM nu dau rezultate satisfacatoare cand e voarba de update.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai asta-i o bala generala !

    Cu foarte rare exceptii ... nici un soft Allcam nu face functiile de activare si autoupdate ! aceasta chestie am constatat-o pe o serie de sisteme cu ocazia studiului facut pentru Via2.5 ( MaxTV ).
    Matrix ( toate versiunile ) a fost exemplul cel mai elocvent ... Dragonul fiind mostenitorul direct ... de ce ar face exceptie !
    Exceptiile de la regula enuntata se gasesc in lumea Dreambox-ului ! unde Camd3 si NewCamd par a implementa versiuni complete ... cel putin pentru Via2.5. Mai exista o categorie de exceptii ... patchurile produse chiar de autorii firmwarelui !

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Viasat si Dragon module

    Quote Originally Posted by Fanta
    Folosesc card original de Sky UK si SKY Italia in Dragon dar nu reusesc sa obtin AU decat in receptorul oficial.
    A testat cineva dintre voi cartela de Viasat sau alt abo oficial in NDS cu cam de Dragon ? A obtinut cineva AU pe cam Dragon?

    Fanta
    iti spun ca dragon cam face update de card si da si nu,pentru ca nu depinde de soft,depinde de cam.la uni face AU la alti nu(nu se stie inca de ce)
    daca vrei AU pentru sky italia ia-ti un matrix si programeaza-l cu ultima versiune n-cas 1.0.227 care iti da update la card si are in meniu si data de expirare lunara.(probat de mine) e ca si cum ai avea un skybox.
    evident nu am probat ppv.
    pentru dreambox trebuie folosit imaginea davinci 5 cu emu newcam5.28 emm on(descarci de la ei) si functioneaza 100%.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Zeta CAM functioneaza de mai mult de un an card original de Nova si Premiere. Merge si Max dar nu am verificat daca face autoupdate fiindca nu am Max.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    ITALIA
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Viasat si Dragon module

    Quote Originally Posted by Fanta
    Folosesc card original de Sky UK si SKY Italia in Dragon dar nu reusesc sa obtin AU decat in receptorul oficial.
    A testat cineva dintre voi cartela de Viasat sau alt abo oficial in NDS cu cam de Dragon ? A obtinut cineva AU pe cam Dragon?

    Fanta
    Dragon cam + kaon 570 z- sky italia card original merge fuorte bine. No AU no activare no ppv.
    salut
    sel
    kaon 570 z - pace - xsat 410 - H-SS 1160 NA - Dragon cam

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 29th November 2006, 02:28
  2. Plz NEW Keys FOR D+ FOR DRAGON MODULE
    By papana in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 16th November 2006, 11:24
  3. DRAGON CAM Module - DREAM TV 146E???
    By walkonwater in forum RDI - English
    Replies: 12
    Last Post: 4th October 2005, 07:25
  4. dragon 312 nds sky si viasat
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 16th May 2005, 17:35
  5. Strong SRT 6355 <-> Dragon Module
    By efelixro in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 13th January 2005, 12:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top