Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default e inca o belea cu dboxu

    dupa ce am belit ochii 2 zile la dboxul asta am reusit sal conectez la comp mentionez ca este donat de badboy am reusit sai pun niste key dar cum o pot rezolva cu subtitrarea la anumite canale

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default simplu

    tasta audio de la telecomanda
    apoi alegi romana si OK
    asa la fiecare canal cu subul in RO

  3. #3
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu imi apare romana apare engleza si dau nu se intimpla nimic este dbox 2 sagem cu enigma 5

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Edit. Dublu post server naspa.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petre-sat View Post
    nu imi apare romana apare engleza si dau nu se intimpla nimic este dbox 2 sagem cu enigma 5
    Iti recomand PB enigma7 subtitrarea OK, si ramane memorata.
    Flash cu Bootmanager.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Iti recomand PB enigma7 subtitrarea OK, si ramane memorata.
    Flash cu Bootmanager.
    La PB7.02 tasta audio, jos la "no subtitle" (sau asa ceva) selectezi ( cu < > ) romana, OK.
    Sa memoreze setarile: meniu, shut down, restart.
    PB7 are un "bug" daca ai selectat subtitrarea la un canal si intri din nou in meniu audio face restart si pierde setarile nesalvate.

  7. #7
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru instalare pb enigma 7 trebuie conexiune la internet in timp ce pun imaginea pe box ca eu am net de la rds si intra dircet la pc si daca mai conectez cablu croswer cum mai am net la pc am incercat cu bootmanager si spunea ca e ceva de la net ce am citit eu mai sus in tutorial la dbox2

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loui-dbox View Post
    La PB7.02 tasta audio, jos la "no subtitle" (sau asa ceva) selectezi ( cu < > ) romana, OK.
    Sa memoreze setarile: meniu, shut down, restart.
    PB7 are un "bug" daca ai selectat subtitrarea la un canal si intri din nou in meniu audio face restart si pierde setarile nesalvate.
    Selectezi cu tasta (+) la no subtitle. Ramine pe fiecare canal subtitlu salvat din moment ce la-m activat.

    Pentru Petre: Nu trebuie conectie la net, image il dai jos de pe powerboard. Daca nu te descurci, iti trimit un backup cu cccam2.0.11 activat ( rapidshare )
    Fa rost de nullmodem si crossover. ( eventual putem folosi teamviewer4 sa-ti configurez/flash cu bootmanager
    Conectezi dbox2 cu nullmodem si crossover. Folosesti ca flashing program bootmanager, sau Hallenberg.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu intrebare la cei care folosesc PB 7 ?
    Vreau sa deactivez un popup care imi apare cind dau pe un canal codat.
    Am pus image din nou, cel vechi mi-a crapat, si nu gasesc ( optiunea ) de unde debifez acest popup.
    ,,This service could not be descrambled"

  10. #10
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa instalez pb enigma 7 dar acum nu vad operatoru 1 west nu il deschide cum se instaleaza emu pentru el

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Camurile se instaleaza din blue panel, online updates. Dbox2 conectat la router.
    Iti recomand mai intai sa stergi camd2 din var/bin, nu este suficient loc in flash si s-ar putea sa crape image. Activezi camul din Emu managment.

  12. #12
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat sa scanez satelitul amos si cind a terminat de scanat apare pe ecranul boxului service necunoscut si se restarteaza intruna nu mai pot intra deloc in el nici de telecomanda nu mai asculta nustiu ce sai fac

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa reinstalezi totul din nou

  14. #14
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit functioneaza perfect frumoasa e lumea enigma cu urcari si coboriiri apropo imagine gemeni merge pe dbox2 sagem

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petre-sat View Post
    am reusit functioneaza perfect frumoasa e lumea enigma cu urcari si coboriiri apropo imagine gemeni merge pe dbox2 sagem
    GP este pentru dreambox, no dbox2 pacat. Fiecare model dreambox are alt GP ( marime mb )
    In comparatie cu batrinul dbox2, dreamul functiuneaza ca un Lamborghini.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top