Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura HH - defecta ?!

    salut

    am si eu o montura HH strong 2100 care nu mai raspunde la comenzi

    ce trebuie sa fac ..

    n-am mai folosit-o cam de 2 ani , a stat pe jos intr-un balcon si a nins-o si a plouat-o

    ideea este ca atunci cand o montez la receiver se aprinde ledul portocaliu semn ca primeste supra tensiune ....... ce credeti ca are ?

    este posibil daca a stat pe jos si mai mult ca sigur a stat si in apa din cauza ploii si a zapezii , dar fara sa fi fost sub tensiune , sa se fi stricat ?

    ceva pareri

    multumesc
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Ledul portocaliu in cazul tau probabil inseamna suprasolicitare... adica pinioanele din interior sunt blocate...
    Desfa-l si vezi ce-i acolo.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-am spus ca a stat pe jos in balcon, in apa, atunci cand a plouat sa a nins......

    acum cand l-am incercat, da sa plece dar nimic .......

    scurt de unde , mai repede ma gandesc sa nu fie rugina pe acolo

    habar nu am

    cine ma poate ajuta , cine a mai patit asa ceva
    bucuresti, 0.9 m.

  4. #4
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Desfa-l si vezi ce-i acolo sau du-l la un service de profil.

  5. #5
    TUKman® Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ...
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default H-H+optibox?

    am un H-Hopticum DM3800 merge cu un ECHOSTAR dsb770fta dar nu merge cu optibox...de ce?...merci

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce vrei cu jucariile alea?

    Actuatoru meu din 1998 pina acuma nu sia facut joc.
    Ia-ti un polarmount calumea si un actuator Jaeger si tzine si tzine si tzine.

    Si daca trebue neaparat sa fie diseqc, iei un vbox si tragi inca un cablu de telefon cu 4 fire pina la actuator.
    Last edited by ActuatoRRRR; 7th April 2009 at 19:49.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tukman View Post
    am un H-Hopticum DM3800 merge cu un ECHOSTAR dsb770fta dar nu merge cu optibox...de ce?...merci

    La Optibox incearca setarea pozitioner la USALS.Dai longitudinea locului(in Romania este intre 23-26 grade est) si latitudinea(intre 44-48 grade nord).Valorile sunt in functie de locatia ta/.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am desfacut montura si motorasul din interior este blocat.......teoretic dupa ce desfaci pana la motoras, acesta trebuia sa se invarta cu mana dar nu mai poate, l-am pus direct, chiar si fara rotile dintate montate, dar nu se mai invarte.......cred ca a patit ceva, un scurt, asa ca trebuie sa cumpar o noua montura......

    motorul nu cred ca se mai poate repara......

    ce stiti despre montura HH de la Opticum .....am gasit una Opticum 2400 la 200 ron , este ok ......eu avand strong vroiam sa merg tot pe asa ceva ......dar in bucuresti am sunat si n-am gasit pe nicaieri Strong

    astept pareri vis a vis de Opticum

    multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau ce stiti despre Motek SG 2100

    cred ca voi alege intre Motek SG 2100 si Opticum 2400 .....

    care o fi mai buna ?
    bucuresti, 0.9 m.

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am mers mai departe si am desfacut motorasul. Tot asa nu se mai invartea. L-am curatat bine, l-am uns si am refacut peria colectoare. Asta dupa un an de functionare. Acum are inca patru la activ...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci asa ai patit si tu , era blocat motorasul si nu se mai invartea ?

    motorasul este capsusulat, ma gandeam ca nu mai are rost chinuiala, ca poate este ars......dar asa , daca zici ca si tu ai patit la fel , parca as mai astepta un pic sa-l desfac inca o data......

    dar , de la ce s-o fi blocat ca la mana nu se mai invarte ?!?!

    in cazul tau , tie iti aparea ledul portocaliu ca este o supra sarcina ?

    mie asa imi apare de cum il conectez la receiver

    sistemul poate detecta pana sa-i dai comanda de rotire stanga/dreapta ca este in suprasarcina

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am desfacut , dar degeaba , este mort

    alta noua , asta este ....
    bucuresti, 0.9 m.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Incearca la magazinul de unde ai cumparat-o daca au service sau incearca la elstar sau la d&k dar vorbeste cu cei care se ocupa de service(eu am cumparat acum vreo 3 ani numai motorasul, il aveau in service)

  14. #14
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    sau ce stiti despre Motek SG 2100 .......
    de 3 ani folosesc un SG-2100A fara probleme, pe un offset de 110 FE

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top