Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Monoblocuri pe dm 5620

    De cateva zile imi face figuri.
    Sa fie de la conectii, semnal...?
    Cu datele de mai jos mergea pana saptamana trecuta bine. Nu s-a schimbat nimic dar acum nu mai vrea. Am pus Cccam 2.1.0 si de atunci a inceput povestea.
    SNR: 76%
    AGC: 54%
    BER: 0

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    De cateva zile imi face figuri.
    Sa fie de la conectii, semnal...?
    Cu datele de mai jos mergea pana saptamana trecuta bine. Nu s-a schimbat nimic dar acum nu mai vrea. Am pus Cccam 2.1.0 si de atunci a inceput povestea.
    SNR: 76%
    AGC: 54%
    BER: 0
    De regula face macroblocuri la semnal slab.
    Semnalul tau nu este chiar optimal, banuiesc ca este pe thor/intelsat, dar ar trebui sa mearga totusi.
    Revino pe cccam2.0.11, spunea-i ca de cind ai instalat noua versiune iti face figuri...

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cat e limita inferioara la 5620 pentru receptie cursiva , dar :
    • ai verificat cablul , poate trece pe sub o fereastra si e taiat
    • mufele la intrarea in receiver si iesirea din lnb
    • lnb-ul
    • tunnerul e pe moarte ?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai miscat de antena putin si am reusit sa prind SNR: 80% acum merge mai bine...mai face foarte rar figuri dar tot nu sant satisfacut. Sa nu fie Tunerul...am pus si 2.0.11 la loc dar degeaba

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat problema Treaba era de la condesatori:


    In stanga este cel vechi iar in dreapta cel nou.
    Cel vechi: 2200µF 10V - Cel nou:2200µF 16V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    Am mai miscat de antena putin si am reusit sa prind SNR: 80% acum merge mai bine...mai face foarte rar figuri dar tot nu sant satisfacut. Sa nu fie Tunerul...am pus si 2.0.11 la loc dar degeaba
    Ma frate eu am acelasi dream si la SNR: 60 cu AGC: 50 eu am semnal stabil .

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georgexx View Post
    Ma frate eu am acelasi dream si la SNR: 60 cu AGC: 50 eu am semnal stabil .
    Pai s-a rezolvat mestere, erau condesatorii pe duca, i-am schimbat si acum merge perfect

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top