Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 800 si samsung le40a656 full hd

    Sunt posesor al unui dm 800 si proaspat de samsung full hd le40a656.....problema e ca nu pot conecta dreamul prin cablul dvi-hdmi la tv.....
    doar prin scart,ceea ce e innaceptabil,nu pot vedea hd prin scart!
    cablul e ok,dreamul a mers pana acum prin acest cablu la un alt lcd samsung full hd de 23 inchi.
    nu stiu ce naiba sa-i mai fac..pls heeelp,daca aveti idei!
    hdmi-ul merge,dvd-ul merge super ok....

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum adica nu poti
    cele doua se pot conecta fara probleme....tu de ce nu poti? nu ai cablul necesar dvi=hdmi sau nu ai citit user manualul lui Dm800
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact asa am si eu: dm 800 si samsung le40a656.
    Nu am probleme si merge perfect. Ai legat la intrarea corecta? Schimb-o... Vezi ca tv-ul asta schimba cam lent sursele, cam 3-4 secunde. Ai rabdare.... poate nu astepti suficient.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    selecteaza din meniul dreamului DVI. o sa mearga . nu mai baga scartul ....

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intr-adevar,televizorul are 4 intrari hdmi...si din pacate doar una singura accepta transfer dvi-hdmi! si ,evident,din toate 4 eu mereu ma conectam in toate in afara de cea care trebuia....am stat si am citit manualul tv-ului ca sa aflu care e intrarea corecdta...off....bine c-am rezolvat,multumesc all!
    topicul se poate inchide!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    superscula televizorul !
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top