Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    localhost
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu progdvb si navigarea pe web

    Buna, cand deschid progdvb-ul (vers 5.14.9 Std ) nu mai merg paginile web, nu se mai incarca sau se incarca greu. Bineinteles, fara progdvb pornit nu am nicio problema de navigare. Ati mai avut asemenea problema?
    Last edited by SatWien; 4th April 2009 at 12:42. Reason: gramatica asta ...

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ced ca ai instalat ss2 ul ca o placa de retea si ceva nu e ok in setari, mergi in network connctions, clic dreapta si properties pe ss2 si debifeaza Internet Protocol (TCP/IP) si poti sa dezactivezi firewall ul pt ss2 numai. Bafta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    localhost
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de raspuns, dar tot nu merge, am desactivat totul la proprietati si firewall si tot nu a vrut,
    n-am citit nicio data asemenea caz. Precizeza cam driverul 4.50 la ss2.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa TCP/IP activat, dar nu pe DHCP si ii dai IP fix, vezi sa nu fie in aceasi retea ca LAN cardul. Sa zicem ai la LAN 192.168.2.2, ii dai la SS2 de exemplu 192.168.238.2. Atunci nu mai sint in aceasi retea si nu se mai deranjeaza una pe alta.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca si tu dai asa putine informatii, cum sa te ajute oamenii?
    De exemplu: prin ce intrii in internet? Printr-un Router? Atunci s-ar putea sa fie ce am scris mai sus.

    Eventual vezi daca cazu de sus sa nu faca SS2 IRQ sharing cu cardu LAN sau WLAN, depinde ce folosesti. Pune SS2 in alt PCI Slot daca nu ajuta ce am scris mai sus.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    localhost
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma explic inca o data, problema este cand navigez pe net fara progdvb-ul deschis, imi merge, paginile se deschid iar daca pornesc progdvb-ul paginile web nu mai se deschid dar e bizar ca pe mess am acces (se conecteaza ), cand dau ping pe google de exemplu am raspunsuri, deci problema ar veni de la progdvb sau ss2.

    Da, am router, modem <-> router <-> computer, am xp pro sp3, folosesc progdvb ver5.14, mai am incercat si altele versiuni, tot problema asta.

    Am pus ip fix la ss2 tot n-a luato, nu face nici un sharing cu cartea de retea LAN, am schimbat de SLOT, nu sa schimbat nimic. Mai am incercat eu sai baga adressa mac (de la ss2) in router si sa dau un ip, tot n-a mers.

    Mai bine sa incerc o reinstalare de windows? si sa instalez calumea driver-ul si soft-ul, ce zicetii.

  7. #7
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB-ul n-ar trebui sa deranjeze. sa nu fie de la plugin-uri

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    localhost
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doinn View Post
    ProgDVB-ul n-ar trebui sa deranjeze. sa nu fie de la plugin-uri
    Am scos toate plugin-urile adica vplug, gbox, si flyccam, pana la urma flycccam a deranjat, normal e in beta si mai sunt errori, si am vazut pe un sit care creatorul a postat ca : FLYCCCAM WILL STOP TEST,HOW TO BUY AND REGISTER! deci nu mai e gratis aici am casit info

    Mersi mult de ajutor inclus doinn, mia esit din cap plugin-urile astia.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top