Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default CCCam 2.0.11+dulce

    Nu vrea AU . Ce pot face. Poate ma ajuta cineva. Mutumesc.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default AU

    Verifica in var/etc/ CCcam.cfg daca ai DISABLE EMM : NO, altfel nu face AU

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    Nu vrea AU . Ce pot face. Poate ma ajuta cineva. Mutumesc.
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Verifica in var/etc/ CCcam.cfg daca ai DISABLE EMM : NO, altfel nu face AU
    De unde si pina unde Selecteaza National Geographic.(Mapping-ul pe TVR a cazut )
    Singurul EMU_CCcam care nu face AU la zaharel este CCcam_2.0.8
    @axton: no comment

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu vreti AU? Eu am dolce la parinti cu cccam si cu AU, ca sa nu aiba grija sa bage cardul in conserva la inceputul lunii...
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am Cccam 2.1.0 pe dm 7000 si DM 800HD si la amandoua a facut AU fara sa pun in cccam.cfg DISABLE EMM : NO.
    Nu intrerupe, merge super.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A doua luna cand se blocheaza cardu. Nu stiu ce sa ii fac. Mersi .
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    A doua luna cand se blocheaza cardu. Nu stiu ce sa ii fac. Mersi .
    Daca vrei sa nu ai probleme, sterge "porcaria" recomandata de @axton:
    Verifica in var/etc/ CCcam.cfg daca ai DISABLE EMM : NO, altfel nu face AU

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu dati cu pietre, am citit si eu ce spun cei care au o experienta mai mare in domeniu si s-au confruntat cu probleme asemanatoare. In pagina asta -> http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=65283&page=2 am gasit respectiva informatie, este drept ca se refera la cardul unui alt DHT dar, aici -> http://www.rdi-board.com/showpost.ph...7&postcount=21 sta scris urmatoarele:
    ..."Fisierul scris de tine face AU pentru ca valoarea default pentru DISABLE EMM este no, deci se accepta emm-uri si implicit face AU."
    Sa fie si aici o informatie eronata ? Eu am facut exact ce scrie in acea pagina si nu am avut probleme cu cardul n*s, face AU de cateva luni bune in DM. Oricare ar fi adevarul imi cer scuze pt confuzia creata si recomandarea facuta.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu e nimic setat altfel, valoarea default pt DISABLE EMM este no. Asa si trebuie sa fie pt a face update. Tot ce trebuie sa verifici e sa nu fie pusa pe yes. Daca e yes va putea face update numai daca primesti remote.

    axton a recomandat foarte bine.

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdani View Post
    Daca nu e nimic setat altfel, valoarea default pt DISABLE EMM este no. Asa si trebuie sa fie pt a face update. Tot ce trebuie sa verifici e sa nu fie pusa pe yes. Daca e yes va putea face update numai daca primesti remote.

    axton a recomandat foarte bine.
    CORECTAsa cum ai spus mai sus, linia este in plus pt local DOLCE si de aceea am recomandat stergerea acesteia...Greseala ar apare daca ar pune in CCcam.cfg:
    # disable all local EMM readers
    # saves lots of CPU, but you won't get any updates anymore
    # (unless you get updates from your clients)
    #
    # default: no
    #
    DISABLE EMM : yes

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    .........

    P.S. La mine arata mult mai frumos
    ###############################################
    #### Friends ####
    ###############################################
    # #
    F:
    F:
    # #
    ###############################################
    #### Servers ####
    ###############################################
    # #
    C:
    C:
    .
    .
    .
    # #
    ###############################################
    #### Config ####
    ###############################################
    .....
    # TELNET INFO LISTEN PORT : #
    TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
    # WEB INFO LISTEN PORT : #
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001
    # ZAP OSD TIME : #
    ZAP OSD TIME :6
    # OSD USERNAME : #
    OSD USERNAME :root
    # OSD PASSWORD : #
    OSD PASSWORD :dreambox
    # OSD PORT : #
    OSD PORT :80
    # SERIAL READER : #
    # SMARTCARD WRITE DELAY : #
    # SMARTCARD CLOCK FREQUENCY #
    # EMM Blocker #
    # SHOW TIMING : #
    SHOW TIMING : no
    # DEBUG : #
    DEBUG : no
    # NEWCAMD CONF : #
    NEWCAMD CONF :no
    # DISABLE EMM : #
    DISABLE EMM : no
    # EXTRA EMM LEVEL : #
    EXTRA EMM LEVEL : yes
    # Mini OSD #
    MINI OSD : no
    # CAM KEY #
    # CAMDATA #
    # BOX KEY #
    BOXKEY: /dev/sci0 XX XX XX XX
    # BEEF ID : #
    # PIN : #
    # SOFTKEY FILE : #
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    # AUTOROLL FILE : #
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    # STATIC CW FILE : #
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    # CAID PRIO FILE : #
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    # LOG WARNINGS : #
    # PROVIDERINFO FILE : #
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    # CHANNELINFO FILE : #
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
    # #
    ....

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...2&postcount=13
    No Comment

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e cineva online dispus sa ma ajute si pe mine pe messenger ? Nu stiu ce sa pun in .cfg pentru o interfata phoenix luata de la elstar cam de un an. Am alimentat-o la un transformator de 9v, e aprins ledul verde.

    Am pus
    SERIAL READER : /dev/ttyS1 PHOENIX
    BOXKEY: /dev/sc0 0xxxxxxx
    imi scrie in cccam info:

    card reader /dev/ttyS1
    no or unknown card inserted

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hashwood View Post
    e cineva online dispus sa ma ajute si pe mine pe messenger ? Nu stiu ce sa pun in .cfg pentru o interfata phoenix luata de la elstar cam de un an. Am alimentat-o la un transformator de 9v, e aprins ledul verde.

    Am pus
    SERIAL READER : /dev/ttyS1 PHOENIX
    BOXKEY: /dev/sc0 0xxxxxxx
    imi scrie in cccam info:

    card reader /dev/ttyS1
    no or unknown card inserted
    Cineva sustine ca merge pe phonix in newcs (desi nu ced) daca ar merge in newcs ar merge si in cccam dar pe phonix se pare ca nu sa gasit inca solutia corecta

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci nu merge pe pheonix ?

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot eu raspund. Nu il citeste
    crezand ca m-am incurcat pe ubuntu, am incercat sa citesc in windows cu u<ce, dar fara noroc. Reader-ul e bun, cardul tvr il citeste. BTW, cat tine un card tvr, luat in 06/2008 . Din ce scrie el e pana pe 27/02/2009, e corect ?
    Dati-mi va rog o idee sau o schema pentru un reader pe seriala.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top