Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default PLi Jade...0.8W-1W/4.8E-5E

    salutare,

    cine poate sa ma indrume si pe mine unde se pot modifica acesti parametri?
    Folosesc PLi Jade-DM500S.

    Am nevoie ca motorul HH sa-mi recunoasca 1W si 5E in loc de 0.8W si 4.8E.

    Multumesc!
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default Modificare satellites.xml

    In var/etc ai fisierul satellites.xml, deschide-l si modifica linia urmatoare:
    din
    <sat name="Thor 3/5/Intelsat 10-02 (0.8W)" flags="1" position="-8">
    in
    <sat name="Thor 3/5/Intelsat 10-02 (1.0W)" flags="1" position="-10">
    la fel procedezi si pt Sirius, 4.8E va fi 5.0E iar position="48" devine position="50"
    salveaza da un restart si scaneaza satelitii cu pricina.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intr-avdevar asa este...multumesc de raspuns
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu ca nu e locul aici, dar n-am gasit nici o sectiune potrivita pentru intrebari naive.
    Una ar fi : cum pot sa revin la lista de programe pe un singur rind ?

    Acum e pe 3 rinduri cu dezavantajul ca nu mai vad ce emisiune e decit daca mut cursorul.

    Imagine PliJade.
    Nu stiu cum s-a schimbat, am accesat interfata web si de atunci e asa.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Stiu ca nu e locul aici, dar n-am gasit nici o sectiune potrivita pentru intrebari naive.
    Una ar fi : cum pot sa revin la lista de programe pe un singur rind ?

    Acum e pe 3 rinduri cu dezavantajul ca nu mai vad ce emisiune e decit daca mut cursorul.

    Imagine PliJade.
    Nu stiu cum s-a schimbat, am accesat interfata web si de atunci e asa.
    Poate te ajuta asta : http://rapidshare.com/files/22371962...uri_DM-500.doc
    .

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Mare om, mare caracter.
    M-a ajutat perfect.
    Multumesc mult.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top