Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default 10 dm500 - o singura cartela de Max

    Salut,Am o intrebare pentru experti; la o pensiune se vrea un abonament full la Max si 10 receptoare. Va exista un switch cu 16 porturi care nu va avea legatura la internet. E capabila cartela de max la un sharing de 10 receptoare dm500? Sau vor aparea freezuri? Multumesc.

  2. #2
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mare prostie sa pui DM 500 in camere.Clientii te vor injura cand isi vor prinde urechile la cautarea de programe.
    Eu am facut la pensiunea lui Gainusa cu 10 Echosmarturi si un switch si merge brici
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu tot cu echosmarturi am facut,dar cu adaptoare wireless pe serial.
    8 buc cu masterul,merg perfect.
    350 kg de scule!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu sunt de parere ca mai bine ai merge pe varianta Echo + wirelless care merge perfect. Pe diferenta de pret de la Dream la Echo ai lua transmitatoarele wirelless si ar fi mult mai putine cabluri. Optiunea iti apartine!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sfaturi. Probabil o sa fac cu echosmart, desi cu dm500 mi-ar fi fost mult mai usor.

  6. #6
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default wirelless

    daca e mult beton armat,merge mai greu wirelless

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau sa aflu si eu cum ati facut cu echosmart. Satenicu daca poti da-mi un pm si da-mi ceva indicii. Mersi! Am in proiect asa ceva si chiar ma gandeam cu ce as putea inlocui dreamurile.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Salut,Am o intrebare pentru experti; la o pensiune se vrea un abonament full la Max si 10 receptoare. Va exista un switch cu 16 porturi care nu va avea legatura la internet. E capabila cartela de max la un sharing de 10 receptoare dm500? Sau vor aparea freezuri? Multumesc.
    Solutia e http://www.smartwi.net/ .

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam cat costa solutia asta?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Salut,Am o intrebare pentru experti; la o pensiune se vrea un abonament full la Max si 10 receptoare. Va exista un switch cu 16 porturi care nu va avea legatura la internet. E capabila cartela de max la un sharing de 10 receptoare dm500? Sau vor aparea freezuri? Multumesc.
    2 cartele max pe 40 de camere, merge atza cu CCCam.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Cam cat costa solutia asta?
    Costa destul de mult ... vreo 300 de iepuroi.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumperi 10 echosmart pui patch la toate intri in menu 7777,alegi unul master, iar celelalte slave 1,2,3,4,5,6.....etc.
    daca pui pe wireless,au niste butonase care se da in sus si in jos.
    adica alegi canalul 1,2,3 sau 4.vezi sa fie pe toate acelasi canal.
    bafta!
    350 kg de scule!

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar cu echosmart se cam blocheaza , cam des

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In situatia Motel este optima solutia cu Wi , dar in situatia 4-5buc. DM 500 , CARE ESTE SOLUTIA CEA MAI OPTIMA ?

  15. #15
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabitzul View Post
    Dar cu echosmart se cam blocheaza , cam des
    poate ai dreptate , nu stiu ca nu am incercat pe wireless
    dar cu null modem de la master la primul slave si pin la pin intre slavuri si cu semnal individual de la antena ( LNB cu mai multe iesiri) merge ok

    cred ca tu ai ales versiunile de soft
    incearca cu 2.92 sau 3.50
    sau nu ai facut bine setarile pe acolo , pe la menu+9231 si la menu+9236
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top