Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default CINE STIE INFORMATICA ???

    Salut pe totzi si cer scuze admin. pentru postarea in afara subiectului general.

    Deci:
    am un PC PIII cu un procesor de 800 mhz. Dat fiind ca placa e asus P2b si nu-mi duce decat 650 am facut unpdate la bios.(bios award) Operatziunea s-a derulat fara probleme, dovada ca acum scriu de la " dansul" dar au aparut niste hibe:
    - daca vreau sa mai fac un nou update, programul aflash. exe sau awdflash.exe nu mai recunoaste flasul. Imi zice ca flasul e necunoscut.
    - cand pornesc PC-ul nu imi mai face " DMI update" si-mi zice ca nu poate scrie escd-ul.
    Care e opinia dvs Cum se poate rezolva treaba ? Asta asa ca sa ne mai eliberam de receivere.
    P.S. As dori sa-mi raspunda cineva care s-a " lovit " de asemenea lucruri si le-a dat de cap.
    Am cautat pe net raspunsuri si am gasit ceva dar trebuie sa devii membru cotizant ca sa potzi vedea solutzia.

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai pus bios-u pe write protect? ar fi vorba de un jumper pe placa. Daca ai reusit sa faci update-ul normal ar fi sa nu fie protejat biosul la scriere dar verifica.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default D-lui AirBoy

    Asa am crezutb si eu la inceput dar pe placa nu am gasit nici un jumper care sa faca chestia asta. Am citit si manualul si nici acolo nu am gasit nimic. Tot sapand pe NEt ad dat de " fro" 30-40 de comentarii referitoare la chestia asta de unde rezulta ca placile astea ASUS P2B sufera de aceasta hiba. Am gasit si remedieri fanteziste ( sau poate bune ) cu izolarea pinului 1 ,etc,etc. Ce am agsit scris mai serios a fost neplacut, adica tipul zicea ca flasurile astea au partea de boot asa facuta ca sa reiste in medie la 1200 -1300 de butari si ca dupa asta se strica si nuai ce-i mai face. Eu astept acum o placa P3B-F , dar am fost intrigat de aemenea manifestari.
    Oricum , Multzumesc !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca awdflash are o optiune de a fosrta update-ul de bios. da si tu un "awdflash /?" si vezi care e.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cine stie???
    By nirolf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 13th October 2006, 23:43
  2. Cine stie ????? Cine stie ???
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 14
    Last Post: 2nd October 2006, 00:14
  3. CINE STIE INFORMATICA ???
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 25th September 2005, 17:30
  4. Cine stie???
    By spaniolul in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 6th January 1970, 07:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top