Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2.0.11 si max tv

    Nu citeste cardul de AKTA, viaccess. Stie cineva cauza? Eventual si rezolvarea?
    Merci.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2.0.11 si max tv

    incerc s-l configurez dar tot degeaba.am incercat emm time disable yes . am incercat adaugand -dv dar tot degeaba;nu deschide nimic

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca cardul il vede inseamna ca nu a facut AU. Baga GBOX ca sa faca AU, lasa-l pe un TP oricare de pe SIRIUS pana ce isi ia subscriptia, dupa care comuta pe CCCAM. Si o sa mearga.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci daca iau cccam de pe serverul lor asa il vede si deschide canalele doar ca daca schimb un canal gata intuneric iar trebuie sa dau restart la cccam

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    deci daca iau cccam de pe serverul lor asa il vede si deschide canalele doar ca daca schimb un canal gata intuneric iar trebuie sa dau restart la cccam
    intra pe mess te ajut eu,AU il face si cu cccam nu trebuie pus pe gbox.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  6. #6
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    pot sa spun ca e mai rapid ,da la nds ,dar are o buba mare: nu vede localul meu de la max (viaaces)

    Sal,

    moo pe forumul asta vad doar aberatii si prostii

    In primul rind nici nu incercati si dupaia zicetzi si voi ce cred altii , ca nu merge ca aia nu face bla bla


    @First Zipper are perfecta dreptate daca nu incercati si asteptati tot pe tava

    Merge max si bla bla



    Cum voua nu va merge bizar

    Da in fine aici nu mai scriu

    O zi buna

    @ ++++

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default Akta card

    Nici mie nu-mi merge cu noua versiune locala de Max (Akta).
    De la pranz tot incerc s-o scot la capat si nu reusesc.
    Cred ca voi ramane la 2.0.11. Eu am Pli-jade2 pe DM800.
    Pe un alt forum am gasit ca 2.1.0 citeste cartelele Viacces numai prin SMARGO reader. Asa o fi?!
    @try2learn
    Zi-ne si noua ce configuratie ai tu de iti merge.

    Numai bine,
    PJ

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    incerc s-l configurez dar tot degeaba.am incercat emm time disable yes . am incercat adaugand -dv dar tot degeaba;nu deschide nimic
    Conax sau via? Oricum ambele trebuie sa faca AU, atentie descarca CCCam dar verifica daca ti-a pus si CCCam.cfg, fara nu merge. Vezi in /var/etc.

    ZZZZZ

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by try2learn View Post
    Sal,

    moo pe forumul asta vad doar aberatii si prostii

    In primul rind nici nu incercati si dupaia zicetzi si voi ce cred altii , ca nu merge ca aia nu face bla bla


    @First Zipper are perfecta dreptate daca nu incercati si asteptati tot pe tava

    Merge max si bla bla


    Cum voua nu va merge bizar

    Da in fine aici nu mai scriu

    O zi buna

    @ ++++
    Azi am citit si eu acest topic. Am instalat acest cam in ziua in care a aparut dar nu am incercat deloc sa urmaresc posturile Akta de pe localul meu cu acest cam. Acum 5 minute am incercat sa ma uit si din pacate le vad doar de pe cardurile peer-ilor mei, nu si de pe local. Asa ca am revenit la vresiunea anterioara: 2.0.11
    Pe ce Dreambox iti merge tie? Eu am 800.

    Cu noua versiune:



    Cu vechea versiune:


  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici mie pe 800 nu imi citeste cardul TVR direct CCcam 2.1.0. 2.0.11 il citea fara probleme, acum nu ca ar ajuta cardul tvr la ceva pe cccam, dar se pare ca e o problema cu noul cccam si cardurile VIA cel putin pe 800.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Question

    la mine pe cccam 2.1.0 merge max tv normal deschide toate canalele am dm500+

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam 2.10

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    la mine pe cccam 2.1.0 merge max tv normal deschide toate canalele am dm500+
    DM 800.NewNigma 2.4.Cccam 2.10. Merge cardul de Akta.
    DM 800+DM 500+SUNRAY R4 SE+Samsung 55 UH 8590(UltraHD)3D-138cm+
    Offset 1,2m H-H+Offset 1,2m +Toroidala 90 -2lnb.

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by atudor099 View Post
    DM 800.NewNigma 2.4.Cccam 2.10. Merge cardul de Akta.
    Box Model:dm800Enigma Version:dev-2009-02-20
    cccam 2.10
    Akta Via nu-l citeste
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat atat cu NewNigma 2.4, cat si cu Gemini 4.1, pe DM800. Acelasi rezultat: nu citeste cardul Akta Viacess cu cccam 2.1.0. Undeva e un amanunt care imi scapa.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  15. #15
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intre timp am instalat newnigma 2.4 si tot nu merge
    hmmmmm
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top