Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: dream up dm500s

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default dream up dm500s

    incerc sa pun o imagine -gemini 4.2 si de jumatate de ora imi arata uploading image

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    incerc sa pun o imagine -gemini 4.2 si de jumatate de ora imi arata uploading image

    Daca ai pus-o cu DREAMUP incearca sa scoti DM afara din priza, apoi incearca sa bagi din nou imaginea, dar sa ai grija sa nu fie bifat sa vada NETWORK. In rest trebuie sa mearga bine.
    Last edited by ionut_m_bv; 28th March 2009 at 18:40.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms mult;dar rezolvasem dejja;orikum multumesc

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca sunt aproape sa-mi fi 'aranjat' dreamul 500, incercand sa instalez pli jade 2 maxvar ...

    la viata lui a vazut zeci de imagini prin null-modem, pana aseara n-a avut nici o problema... aseara am incercat sa pun pe el prin dreamup legat pe serial, imaginea zice ca a fost successful, scot cablul de curent pentru resetare, il reintroduc si pauza: ledul verde incepe sa clipeasca si atat, nu se intampla nimic...

    il scot din priza, il las cateva minute, incerc din nou: acum ledul verde se aprinde, dar parca destul de slab. bineinteles am incercat sa repun imaginea, dar in dreamup (inclusiv ultima varianta) nu trece de 'box type: dm500', cand imi spune ca incarca bootloaderul - asa ramane.

    il las cateva ore, incerc din nou: acum nici macar ledul nu se mai aprinde, incepand sa faca probleme si transformatorul - ledul se aprinde cand vrea el...

    l-am lasat pana astazi, peste noapte, voi mai incerca diseara. eliminand alte intrebari: nu e clona, e original, a avut toate geminiurile la viata lui fara probleme iar ultima imagine era chiar jade 1 - asa ca timebomb e exclus.

    se poate busi bootloaderul prin scriere de imagine pe dreamup?. in mod normal, din cate stiu eu, si flash erase-ul cand sterge nu se atinge de acesta... sper sa nu trebuiasca sa apelez la jtag...

    mai ramane partea cu transformatorul, dar o exclud momentan pentru ca e cea mai mica dintre probleme...


    Forza MILAN!

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu alt alimentator.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    evrika, era intr-adevar alimentatorul, am mers cu dreamul la un prieten si a plecat fara probleme .

    acum intrebarea mea, pentru cine ma poate ajuta: de unde fac rost de un alimentator nou, si cam la ce pret este?... dreamul e cumparat de la peruvision din tm acum vreo 3 ani jumate, probabil voi intreba maine si la ei... pana atunci insa, pentru comparatie, stiti voi alte surse care sa comercializeze separat alimentatoare?

    p.s. am citit ca unora le merge si cu alimentatoare care duc o putere mai mare de 2A si ca ar fi recomandat (mai ales de la patania cu dm600 de la data lansarii), chiar daca nu neaparat la dm500. eu ce am gasit, la 12v si 2A, la o prima cautare, este: http://www.ledshop.ro/index.php?page...pshop&Itemid=1

    stiti ceva de site?... stiu ca nu arata la fel ca alimentatorul original, dar na...


    Forza MILAN!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dulcea romanie
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default 1837

    ca sa mearga pe dm500 trebuie sa fie sursa stabilizata (din cate stiu eu)
    NU MA DUC LA VOT!
    m-am saturat de guvernantii nostri minunati!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top